Selfie vid fyren Karlsborg - reaktionista.se

2017 – the movie är här! Ett litet avbrott mellan stämplingsteori och hedersproblematik kan vara på sin plats. Alltså SOM jag längtat efter att få klippa ihop alla dessa sekunder till en hel film. Nu förstår jag verkligen varför. Tänk så otroligt mycket en ändå får uppleva på ett år? Naturens skiftningar, stora händelser, vardagslivets förändring, goda måltider, frön som växer upp och blir mat, resor som utvecklar och ger minnen för livet. Och framför allt detta: MÄNNISKOR. Förstår ni hur fantastiska ni är? Vad ett leende, en kram, ett samtal, en min, några ord, en delad tystnad kan betyda? Det är det som gör mig hel. Att jag får vara här och nu och möta nya och bekanta ansikten och dela det här livet med er. Tack för det! (och på tal om det; håll en tumme för mig imorgon mellan 14.30-20.30 när jag skriver min tenta, please?)

Jag ger er 1088 sekunder från 2017:

 

SparaSpara

5 kommentarer

  1. ett så himla fint sätt att se tillbaka på året! tänker att det här verkligen fångar upp de små sakerna också, sådant som är fint när det händer men sedan glöms bort. tack för att du delar med dig <3

  2. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK 2 | växter, tenta och vila. | REAKTIONISTA

Lämna ett avtryck