En vintrig landbana.

WinterSnow crystalsDucks flyingWinter rose hipDucks flyingWinterDuck wingsFrosty weatherDuck wingsDuckFlyWinter sunset

Jag befinner mig på den plats som har blivit fristaden, när andra platser har försvunnit. Här har jag landat i kärleksfulla famnar, skrattat och gråtit, varit arg och tacksam. Jag ser upp på himlen och följer ändernas vingslag, v-formationer och lek i vindarna. Det klara himlavalvet är deras lekplats. De landar och äter av fröna på marken, samsas med småfåglarna. De är här, jag är här och vi är trygga. Allt är så förundrat vackert här. Iskristallerna mot fönsterrutorna, solnedgången bakom trädkonturerna, snön som gnistrar på rosenbusken och i gräset. Jag ser de gröna bladen under isen och minns hur vacker sommaren är på denna plats, med all sin blomsterprakt. Här kan också jag växa och landa.

 

4 avtryck, RSS

 1. Mikaela 11 januari, 2016 @ 17:43

  Otroligt fina bilder, särskilt de flygande fåglarna i motljus och frosten på glaset.

  • reaktionista 11 januari, 2016 @ 21:59

   Tusen tack! Så glad att du uppskattade dem, och just de du nämnde är jag också extra nöjd med 🙂

 2. Lund Johanna 14 januari, 2016 @ 21:22

  Gud så vackert. Jag älskar vintern, bit i kinderna och mattheten när man kommer in. Ah!

  • reaktionista 15 januari, 2016 @ 15:56

   Åh tack! Ja, jag håller med dig. Förr hade jag svårt för vintern, men uppskattar den verkligen nu!

Din mail kommer inte att publiceras.

%d bloggare gillar detta: