Studenten | FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Jag har tagit studenten!

Studenten var bara något jag drömde om. Efter 2 år på estetiskt program inriktning musik och 6,5 år på vuxenutbildning (både distans och i klassrum) har jag ett snitt på 17.7 i slutbetyg och med meritpoäng för min kommande socionomutbildning blir det 20,2.

Under dessa år har min personliga resa tagit mig från det svartaste mörker där jag hatade mig själv och inte orkade leva. Till att bli en stark kvinna med självförtroende, en enorm livsglädje och stora framtidsvisioner!

Tack till alla ni som har stöttat mig på denna väg. Som idag gläds med mig för mer än bara det faktum att jag har ett slutbetyg. Ni som vet vad det faktiskt innebär och vågat stå kvar på min sida när jag inte stod där själv. FY FAN VAD NI ÄR BRA!

Tack Mathilda för dessa fina bilder! Studenten accomplished!

STUDENTEN - reaktionista.se STUDENTEN - reaktionista.se STUDENTEN - reaktionista.se

3 avtryck, RSS

 1. J 24 maj, 2014 @ 19:34

  Välkommen till dina kommande socionomstudier. Du är en fantastisk förebild, och vi vet båda hur mycket det innebär – för oss själva och för andra. Kärlek, syster.

 2. Ina 27 maj, 2014 @ 17:03

  jag älskar dig, och jag är så stolt över dig!
  inte på grund av att du slutfört studierna och skaffat gymnasiekompetens – det visste jag hela tiden att du skulle klara – utan för att du VÄXER och kämpar och står upp för dig själv, och gör det som du vill göra.
  du är underbar <3

 3. JAG SKA BLI SOCIONOM | REAKTIONISTA 18 juli, 2017 @ 10:22

  […] Efter 2 år på gymnasiet och 6,5 år på vuxenutbildning. Efter ätstörningar, självskadebeteende, suicidförsök. Efter behandlingshem och avdelningar. Efter 13 feldiagnoser och ett 50-tal mediciner. Efter 15 år i terapi. Efter högskoleprovet som jag tvekade om jag ens skulle skriva. Efter att ha byggt upp en kropp som inte orkade något alls. Efter arbetslivsåtgärder och läkarintyg. Efter att ha skapat min egen vardag med mina egna rutiner i 12 år. Efter allt som skadat och byggt upp mig igen. […]

Din mail kommer inte att publiceras.

%d bloggare gillar detta: