May the sun rise for a new day.

Jag vaknar till, sträcker ut muskler och trötta leder. Jag gnuggar sömnen ur ögonen och kisar av det starka ljuset i lägenheten. Mina vita väggar täcks av ett ljus i guldröd nyans. Jag förstår snabbt att det är dags att njuta av ännu en spektakulär soluppgång, i hemmet nära himlen. Låt mig presentera: Moder Jord.

Colourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunsetColourful sunset
Colourful sunset

De som följer mig på instagram kan se sådana här bilder i realtid. Gör gärna det för att inte missa dessa fantastiska tillfällen fler gånger. Du hittar mig så klart som reaktionista.

2 avtryck, RSS

  1. Stina - Stinas tillvaro 18 januari, 2016 @ 20:49

    Så himla vackert <3

    • reaktionista 18 januari, 2016 @ 21:09

      Tack! Ja overkligt att jag tog dessa från mitt kök.

Din mail kommer inte att publiceras.

%d bloggare gillar detta: