Om två veckor blir jag 29 år. Det ska jag fira med en enkel tebjudning med mina närmaste. I många år har jag istället för att skriva en önskelista med materiella ting bett människor att skänka pengar till välgörenhet och människor i nöd. I år vill jag skriva en önskelista.

Den är en viktig handling i att våga önska något för mig själv. Att våga säga ”Jag vill ha det här”. Jag önskar mig sådant som jag behöver, mår bra av och som skulle göra gott i min vardag. Och fortfarande finns det ingenting som går upp emot en personligt uttänkt gåva eller att få träffa fina människor för att fira livet.

ÖNSKELISTAN

Wish list

Brickan FOREST
Presentkort IKEA
Leggings (svarta eller i naturmönster, storlek S)
Höstblommor till balkongen, t ex murgröna, ljung etc.
Locktång
Färgbomb
Back on track handledsskydd (storlek S)
Det här är hjärtat av Bodil Malmsten
Moleskine Plain Notebook
STABILO Point 88 Fineliner-SET
Presentkort Society 6
Presentkort Spotify Premium
En ny jord av Eckart Tolle
Eltandborste
Terrakottakrukor med fat
Gröna växter och sticklingar

*

Det som inte kvalificerar sig här pga dyra anledningar 
(men som jag vill spara till)

Batteribyte MacBook Air (batteritid utan sladd är just nu 3 min)
Surfplatta (inför studierna)
Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
Värmeborste


Födelsedagspresent till mig själv

Men det finaste av allt har jag redan gett mig själv. I slutet av september drar jag till Paris (första gången) över ett veckoslut med ett gäng andra skribenter!

Paris FOTO Moyan Brenn

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

11 kommentarer

 1. Amen, gud! Så fint att ge dig själv en resa i födelsedagspresent. Och att du faktiskt önskar dig något denna gången! 🙂 Jag har inte riktigt gjort det där, gett mig själv något i present, men funderade lite på det i år.. Men har varit för snål för att köpa grejen hittills.. 😛 Just för att jag inte hade inkomst och nu när jag får pengar igen så ska det köpas kurslitteratur för flera tusen. -_-

  Svar: Ja, dimma är så fint! <3
  Jo, alltså Wik har mycket potential som skola och kreativiteten flödar överallt! Jag tar med mig flera saker därifrån, har lärt mig en del och fått nya insikter, kan sakna delar av läsåret där till och ifrån, men min vistelse där gick utför tyvärr och jag mådde rätt dåligt där uppe..

  • Wilda Svara

   Ah, det är klurigt att leva på lite ibland. Jag har iofs alltid gjort det så jag börjar bli van att hitta luckor där jag kan skapa möjligheter – som att åka till Paris. Ska bo i en lägenhet som en i ressällskapet har tillgång till så förutom resan blir det inte så dyrt. Spännande att se om du kan få till din födelsedagspresent! Håller tummarna att du hittar en lucka där du kan unna dig.

   Så tråkigt att höra att du inte mådde bra där. Förstår hur sånt kan förmörka det som annars var fint. <3

 2. Så underbart att resa till Paris, och med andra skribenter dessutom! Perfekt egenpresent. Blir helt drabbad av habegär av brickan – sååå vacker! Och du – en stor grattiskram i förskott; dem kan man aldrig få för många av ;)!

  • Wilda Svara

   Det känns overkligt bra! Vad roligt att du också gillade brickan. Den vore underbar att ha frukosten på. Tack för kramen. Håller helt med! 😀 <3

 3. Härligt med en resa till Paris! Jag har heller aldrig varit där. Vill åka snart!

  Om jag vill skicka dig något inför din födelsedag, vart postar jag? <3

  • Wilda Svara

   Ja verkligen! Ska bli så fint! Åh, men vad fin du är! Jag skickar adress via din blogg. 🙂

 4. Pingback: Ja må jag leva och tack för presenterna. | REAKTIONISTA

Lämna ett avtryck