SAMARBETEN

Jag började blogga 2005 och har sedan dess utvecklat mina kunskaper i både foto, text och skapande. Jag har också 16 års erfarenhet av förenings- och styrelseliv bakom mig. Jag grundar det mesta jag gör i mina upplevelser av psykisk och fysisk ohälsa och hur jag har lärt mig att leva med och igenom det. Utifrån det erbjuder jag ett antal tjänster som du kan läsa mer om nedanför.

Är du intresserad av ett samarbete så är det bäst att ta kontakt via mail, så tar vi det därifrån.

Då jag lever med kronisk värk och trötthet överväger jag erbjudanden noga utefter den tid och ork jag har för tillfället, men jag är också mycket flexibel när något känns rätt för mig.

Välkommen att höra av dig via reaktionista[at]gmail.com


TEXTER

Jag säljer redan skrivna texter för bloggen, eller nya texter på beställning, för vidare publicering. Exempel: Junis rapport om barn i missbruksmiljö.

Vill du inleda ett längre samarbete med mig via t ex en organisation eller ett företag? Maila en beskrivning av uppdraget så hör jag av mig.


FOTO

Jag säljer fotografier från bloggen eller andra sociala medier vid förfrågan.

Jag fotograferar gärna porträtt, bröllop eller annat efter önskemål och överenskommelse.

Webshop för beställning av prints etc kommer inom kort.


FÖRELÄSNINGAR

Jag vill sprida mina erfarenheter och kunskaper vidare och kommer därför gärna ut och föreläser i olika sammanhang. Jag har egna erfarenheter av psykisk ohälsa, utmattning och egen rehabilitering. Jag skräddarsyr föreläsningen efter önskemål om ämne, tid och målgrupp.

Ämnen jag kan föreläsa om:
– Medberoende
– Posttraumatisk stress
– Ätstörningar och självskadebeteende
– Att skapa meningsfulla personliga mål
– Självkänsla och personlig utveckling
– Egen rehabilitering vid sjukskrivning
– Meditation
– Kroppskännedom
– Fibromyalgi och utmattning


WORKSHOPS

Jag håller workshops för att dela med mig av erfarenheter och sätta igång kreativa processer.

Ämnen jag kan hålla workshops i:
– Skrivande
– Olika former av skapande
– Personlig utveckling genom skapande
– Skapa meningsfulla mål


SPONSRADE SAMARBETEN

Jag gör sponsrade samarbeten med företag och organisationer där våra syften samspelar på något vis. Jag brinner bland annat för hållbarhet, personlig utveckling, lek och skapande, växtlighet och natur, feminism, nykterhet, mindful living, psykisk hälsa och människor utsatthet. Jag vill vägleda människor till ett friskare, friare och mer hållbart liv på alla plan.

Jag är noga med att vara transparent och ärlig med mina läsare, följa gällande lagstiftning om marknadsföring och tar skäligt betalt i solidaritet med mina kollegor i branschen.