Sista oktober och vi vandrade längs sädesfälten.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Biskops Arnö. Det är sista oktober och vi vandrar ut från den orörda skogen längs sädesfält som ödemark. Långt där borta syns sjön och vattnet som glittrar. Jag är i nuet. Nuet är mitt. I soldiset avtecknas konturer av människor vid horisonten. En prästkrage trotsar årstiden och lever kvar i en ovanligt varm höst. Jag tar in detaljerna, strukturerna i landskapet, följer himlavalvet och formerna på trädkronorna. Vart jag än ser bildas det konst, inramade tavlor i mitt minne, ljuskompositioner och trädstammars mönster. Frusna ögonblick i en evigt föränderlig värld. Just i detta nu äger jag stunden. Sedan är den förbi.

 

2 avtryck, RSS

  1. Sjöns dimmiga träfasader. | REAKTIONISTA 26 november, 2015 @ 08:22

    […] du vill läsa mer om den här fantastiska helgen kan jag bjuda på en promenad längs sädesfälten och i en orörd skog eller en elegi över det lekfulla […]

  2. […] jag har gått på i kyrkan skulle avslutas och vi åkte iväg på läger i månadsslutet. Till Biskops Arnö som var ännu mer storslaget än jag hade föreställt mig […]

Din mail kommer inte att publiceras. Required fields are marked *

*

%d bloggare gillar detta: