Stand-up by me.

I lördags gjorde jag min debut med stand-up! Helt galet och fortfarande overkligt för mig att förstå att jag gjorde det. Jag har gjort det en gång förut, men då i form av Roast och med människor jag kände väl. I lördags kväll när jag intog scenen på Klara Södra skakade hela jag och jag minns inte mycket mer än hur nervös jag var.

Men det gick ju bra! Självklart går det att hitta tusen förbättringsområden och det är ju charmen med det också. Jag är i alla fall så nöjd med att jag gjorde det. Och SÅ tacksam för alla fina ord efteråt. Framför allt är jag glad för de som gillade min approach med den personliga berättelsen. Jag gillar att bjuda på mig själv och eftersom jag har varit med om en del galna grejer i mitt liv så är det oftast i det jag hittar humorn.

Stort tack till alla som kom, Anna-Maria som filmade och till min förening Vildvuxen, med Farida i spetsen, som gör detta möjligt. Utan den varma och peppiga stämningen hade jag helt klart inte vågat detta. Missa inte nästa chans att se alla grymma kvinns som krossar rädsla och normer på scen den 20 februari. Du kanske ska testa själv?

22 avtryck, RSS

 1. Mia 26 januari, 2016 @ 14:03

  Helt underbart att höra din röst och du ÄR modig och fantastiskt rolig Wilda <3
  Det lyser om dig vackra!
  Hoppas att kunna komma nästa gång!
  Kramar Mia

 2. Hanna 26 januari, 2016 @ 15:34

  Oh! Video! Måste kolla när jag är vid datorn sen 🙂 Jättekul att få se ju!

 3. Wow, så himla modigt! Ska titta sen när jag kommer hem från jobbet.

  • reaktionista 26 januari, 2016 @ 17:28

   Åh, vad roligt! Säg gärna vad du tycker sen 🙂

 4. Alicia 26 januari, 2016 @ 17:31

  Meeeen vad grym du är! Jag hade så gärna varit där, men hann inte i helgen. Så fint att få ta del av det såhär i efterhand.
  Jag har väldigt lite erfarenhet av stand-up men tycker det är otroligt att detta är din första gång på scenen! Suveränt bra jobbat! Framförandet både berörde och ledde till fnitter och rätt-ut-gapskratt. Så fint ihopknutet med röd tråd och grädde på moset och prick över i! Nästa gång ser jag fram emot att vara med!

  • reaktionista 26 januari, 2016 @ 17:47

   Men ÅH! Dör lite nu av din fina kommentar. Så rörd! Bästa recensionen 🙂

 5. Sandra 26 januari, 2016 @ 17:34

  Du är så himla modig, Wilda! Blir så glad av att läsa och se allt du tar dig för och gör (och klarar med bravur). Är superimpad!

  • reaktionista 26 januari, 2016 @ 17:48

   Oj, tack Sandra! Kan bara säga detsamma. Så glad att få följa dig närmare och ser fram emot att lära känna dig bättre.

 6. Jess 26 januari, 2016 @ 20:25

  Men wow, vilken grej! Så himla modigt och häftigt 🙂

 7. Julia 27 januari, 2016 @ 10:56

  Solstrålen!
  Vilken grym debut! Instämmer med det Alicia skrev om den röda tråden – riktigt snyggt! Tack för skratt<3

 8. Marina 27 januari, 2016 @ 11:55

  Du är sjukt duktig! Jag skrattade så att magen värkte under vissa delar, bra jobbat!

 9. Mikaela 27 januari, 2016 @ 16:57

  Nu har jag haft tid att titta! Först och främst så jäkla modigt, jag hade aldrig vågat! Och skitbra gjort! Kändes verkligen genomtänkt, välplanerat och äkta. Du är bra på att berätta och så fin röd tråd genom framförandet! Heja!

  • reaktionista 27 januari, 2016 @ 18:13

   Tack! Ja det ledde till samtal om att jag borde skämta om kontrollbehov nästa gång :p

 10. Hanna 28 januari, 2016 @ 11:53

  Har tittat nu! Helt underbart juh! Skrattar gott här hemma framför datorn 😀

 11. […] positiv feedback på min stand-up! TACK! […]

 12. […] att det bara är nio dagar sedan jag stod på stand-up-scenen. Tack alla ni som har sett videon, skrattat och hejat sedan dess! Det landar varmt i magen. Men min […]

Din mail kommer inte att publiceras.

%d bloggare gillar detta: