The relief of spring.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledIMG_5270IMG_5280IMG_5282UntitledIMG_5291UntitledIMG_5301Untitled

0 avtryck, RSS

  1. Stefan 13 april, 2015 @ 19:54

    Underbara bilder.

  2. 2015 | april, maj, juni. | REAKTIONISTA 28 december, 2015 @ 21:50

    […] Vitsippor och blåsippor sträckte ut sig i skogsgläntorna och jag fotograferade både buketter och i skogen, hänförd över naturens skapelse. Körsbärsträden och magnolian blommade och våren visade upp all sin prakt. Även mitt hem fylldes av plantor som pelargoner, kryddväxter och tomatplantor. Jag pysslade mer och mer hemma och började hitta en nytt lugn inom mig. […]

  3. […] Vi fortsatte längs skogskanten och där i ljuset som silade in mellan träden fanns de ännu fler. Som hela rabatter av vårblommor. Får ni inte nog av dessa kan jag tipsa om dessa inlägg från förra året som har gett mig hopp många mörka vinterdagar: Vi vänder oss mot solen och The relief of spring. […]

Din mail kommer inte att publiceras.

%d bloggare gillar detta: