I början av min sommar skrev jag en önskan om hur jag ville att den skulle bli. Den slog in till stor del. Idag säger jag hejdå till denna sommar och bjuder på en video av det som har fastnat på film.

Sommaren, tack för allt du gav mig.

Tack för ljusen mellan trädgrenarna, blommorna i mina händer
och alla varma ögonpar.
Tack för att dina hav och sjöar tar emot mig om och om igen,
svalkar mig efter varma dagar.
Tack för att du ger mig modet att hoppa i vattnet,
även när det är 16 grader kallt.
Tack för utmaningar och lärdomar, för vänskap som växer
och resor,
de som förändrade mig.
Tack för hallonsmaken i gommen och glassarna jag inte fick nog av.
Tack för stunder av vila och för kärleksrusen som gav kraft.
Det finns så mycket jag inte förstår än,
men jag lämnar mina frågor hos dig.
Tack för att jag får vara en vildblomma,
höra hemma där i vinden och gräset.
Tack för Vätterns stränder och guldljuset i augusti.
Tack för solnedgångarna som slår mig med häpnad,
gör mig stum inför allt det som vi får leva i här.
Tack för grönskan på balkongen och att basilikan fick växa sig stark.
Tack för att du lät mig fånga fjärilar med linsen
och för att kärleken fick leva så länge.
Tack för att jag är vid liv idag,
att jag lever med dig.
Jag önskar mig en höst i färg och djup.
Med andetag som fyller mig med hopp.
Tack för att du stannade kvar så länge.
Vi ses om ett år igen.

Inspelad med appen 1 second every day och redigerad i Splice.

10 kommentarer

 1. Vad fint!! Både filmen och texten, så fina ögonblick du fångat! Och alla solnedgångarna! Magiskt! Datumen, fick du med de via appen? Så har det aldrig sett ut för mig nämligen! Blir det så när man inte kör freestyle läget utan när man bara kan lägga ett klipp om dagen?

  • Wilda Svara

   Tack för inspirationen! Ja den här sommaren har jag varit med om helt fantastiska solnedgångar.
   Alltså jag försökte få bort datumen men lyckades inte klura ut hur. Nedanför varje “snippet” finns ett formulär där det går att ställa in datum, plats och en dagboksanteckning. Jag tror att det är när klippet är daterat som det syns. Jag har inte lyckats få bort det, så kommer du på hur får du göra berätta det. Jag körde i freestyle.

  • Wilda Svara

   Tack Sandra! Ja, hon är verkligen fantastisk den där kattskatten <3

  • Wilda Svara

   Tack Annie! Så fint att du känner det jag försöker förmedla 🙂

Kommentera