Asla cat gasping - reaktionista.se

Idag fyller du fyra år, älskling. Jag kan inte förstå att jag hade ett liv innan dig. Jag vet inte hur jag klarade det. Du är min trygghet, min tröst och min medicin mot allt. Du är den som älskar mig villkorslöst genom alla dagar, alla tider, alla humör. Min kärlek för dig kommer alltid stå kvar, orubblig.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.se

Du rubbar hela min värld när du möter min blick. Och jag vet att du vet det. Det är därför du alltid vinner. Mitt hjärta har ingen spärr för dig.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.se

Jag visste inte att jag kunde älska någon som jag älskar dig. Jag visste inte att det fanns någon som kunde älska mig förrän jag träffade dig. Du har lärt mig att se kärlek i andra människor, och i mig. Du är den första jag har litat på fullständigt, den första jag har släppt in hela vägen. Innan dig var jag så rädd.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.se

Ibland hittar jag dig i så tokiga ställningar att jag brister ut i skratt. Du är så himla söt och galen på samma gång och ibland leker vi lekar mellan våra ögon som bara vi förstår. Ibland jagar jag dig runt hela lägenheten och så får du såna där konstiga kattfnatt så att du springer snabbare än dina ben hinner med.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.seAsla norwegian forest cat - reaktionista.se

Jag vill borra in mina händer i din päls, lägga mitt huvud mot ditt mjuka och somna vid din sida varje kväll. Utan dig vore varje ny dag så tom. Det är dig jag kommer hem till. Du är min familj.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.seAsla norwegian forest cat - reaktionista.se

Jag älskar att du är så orädd. Som i somras när vi var ute på landet och du sprang runt och flåsade av lycka. Och precis efter jag hade tagit bilden ovan hoppade du upp på hammockens tak och försvann lika snabbt ner igen eftersom det inte gick att stå på. Ibland skrämmer du livet ur mig med ditt mod, och det är helt fantastiskt att få vara med om.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.se

Ibland blir du riktigt sur på mig. Som när du för några veckor sedan ville leka med en liten fågelunge och jag räddade den från dina klor. Då önskar jag att jag kunde förklara varför. Allra mest önskar jag att jag kunde förklara att jag kommer hem igen, när jag måste gå iväg en stund. Det sliter i mig att behöva gå ifrån dig. Varje gång.

Asla norwegian forest cat - reaktionista.se

Grattis, älskling. Jag skulle inte vara den jag är idag utan dig.

Förstår ni hur många bilder jag har valt mellan för att ni ska få de bästa? Har du inte fått nog kan du följa Asla på instagram: queenasla (hon lovar att bli bättre på att uppdatera framöver).

 

16 kommentarer

 1. Vilken skönhet! Så otroligt vacker! Livet med katt är så mycket mer kvalitativt än utan katt. Mina ger mig så otroligt mycket kärlek. Det blir starka band. <3

  • Wilda Svara

   Tack! Ja det är svårt att föreställa sig hur livet utan katt skulle vara. Håller med om att banden blir väldigt starka. Glad att du har dina kattskatter <3

 2. Grattis Asla! Så himla vackert skrivet. Relationen och kärleken mellan människa och djur är något riktigt speciellt.

  • Wilda Svara

   Hon hälsar kurr-kurr 😉 Tack. Ja, den relationen har något så innerligt som inte riktigt kan kläs i ord.

 3. Grattis Asla! Vilket fantastiskt fint inlägg och så mycket fluff <3 Hon verkar vara en makalös katt!

 4. DÖR av hjärtsnörp, kärlek och igenkänning. Så fint fotat och skrivet Wilda, puss på er båda!

 5. Makalösa foton! Så fin hon är!
  Och notera nu att detta skrivs av en notorisk hundmänniska …

Kommentera