Jag känner mig lite nervös inför veckan som kommer. Det är en del utmaningar som väntar på mig. Viktiga telefonsamtal, ett bedömningssamtal hos kurator, en heldags utbildning genom praktiken och ett 60-årsfirande två dagar senare. Allt mellan himmel och jord kan man säga. Och så praktikdagar där jag just nu arbetar i min första mer självständiga utredning.

Jag har grundat mig under helgen med natur, vänner och avslappning. Onsdagens studiedag och söndagen blir andningspauser att hålla heliga för återhämtning i veckan. En liten stund i taget, med tungan rätt i mun och självmedkänsla hittar jag balansen.

Vad behöver du för att hitta balans i din vecka?

Bullet journal i oktober - reaktionista.se

Vecka fyrtioett

måndag | praktik 8.30-14.30, bedömning hos kurator på förmiddagen, prata med Tess på eftermiddagen och ha en lugn grundande kväll.
tisdag | praktik 8.30-14.30 och ev. studier på kvällen.
onsdag | studiedag hemma.
torsdag | utbildning i BBIC (barns behov i centrum) 9.00-16.30. soffhäng efter det.
fredag | praktik 8.30- ca 14.30 (ev. gå tidigare), slöjd på eftermiddagen, meditation kl. 18.00.
lördag | ev. ett event i Örebro på dagen, sen 60-årsfest i Västerås på kvällen.
söndag | hotellfrukost, låta dagen få bestämma tempot och bara vara.

2 kommentarer

    • Tack! Jag var ganska osäker på det när jag skrev detta men ja Örebro blev det! Skulle så gärna ses där någon gång när jag har mer tid. Jag hann knappt träffa Elin en timme denna gång så det var verkligen en blixtvisit.

Kommentera