Min helg blev genast mycket mer spännande än jag hade trott. Elsa och jag vann nämligen biljetter till BBCON – Better Bloggers konferensen!

Better Bloggers är Sveriges första yrkesnätverk för bloggare och imorgon dyker många stora namn upp för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter av bloggyrket och att vara en digital entreprenör och influencer. Jag är så glad att jag får sällskap av två av mina kollegor från Monthly Makers. De är min inspiration och mitt stöd i alla lägen.

9601_599899496824962_2316867407008729722_n

Jag tror knappt att det är sant att jag faktiskt ska vara där. Jag ser så mycket fram emot att lära mig mer, nätverka bland människor med så mycket mod och kompetens och att bli riktigt peppad inför slutspurten innan reaktionista.se ska lanseras. Detta är precis vad jag behövde just nu.

Vid mingel och nätverkande behövs ju så klart visitkort. Elin har gjort dessa fina. Jag själv hade ju en aning tidsbrist, men det är som alltid bara kreativiteten som sätter gränser.

DIY visitkort

Inspirerat av Anna Marías färgstänkta porslin stänkte jag akrylfärg uppblandat med lite vatten på akvarellpapper, mätte upp en bra storlek med linjal och klippte ut. Sen skrev jag mitt bloggnamn bland stänket och kontaktinfo för hand på baksidan. Först till kvarn på BBCON!

DIY visitkort

På tal om färg. Du vet väl att det är sista datum för inlämning av månadens Monthly Makers bidrag nu imorgon? Temat är nämligen färg och än kan du vara med! Du deltar genom att lämna en kommentar med länk till ditt bidrag hos Alicia i detta inlägg.

avtryck

 1. Men vad fina! Mina visitkort är så tråkiga och fula, men målet är att de ska ta slut imorgon, så jag kan göra nya sen! 😉 Vi ses imorgon!

  • Wilda Svara

   Hoppas du fick slut på dem! Synd att vi inte hann ses och byta!

 2. Naaaw, vad fiffigt! Coolt att ha handgjorda limited edition-visitkort ju, det lär det inte vara många andra som har. ^_^ Ska bli så kul att ses!

 3. Dina visitkort blev riktigt fina. De sticker garanterat ut ur mängden och det är ju ett megastort plus i sammanhanget 🙂 Jag hade så väldigt gärna kommit på BBCon men gick inse att det inte gick ihop denna gången, jag hoppas på fler bloggkonferenser och därmed fler chanser 🙂 Ni som är där får ha roligt åt mig också, jag tänker på er nerifrån Bayern 😉

  • Wilda Svara

   Tack! Det hade varit fint att träffa dig men det blir fler chanser!

 4. ottsjostina Svara

  Så himla fina! Hoppas ni får en toppendag i dag <3

  • Wilda Svara

   Tack! Vi hade en fantastisk dag. Önskar att du hade varit med! <3

 5. Pingback: Stjärnögonblick #21 | BBCON, försommar och barnhjärtan. | REAKTIONISTA

 6. Pingback: Mål 2016 | Maj | REAKTIONISTA

 7. Synd att jag missade visitkorten i lördags men är glad att jag hann träffa dig! Tycker mycket om det jag läst hitintills på din blogg och ditt bildspråk är fantastiskt. Ser fram emot att läsa och se mer av det ☺

  • Wilda Svara

   Det var så himla fint att träffa dig. Var berörd av det efteråt. Du har en grym utstrålning. Tusen tack för dina ord och jag ser fram emot att se din blogg när den lanseras. Jag har själv arbetat en del med personligt ledarskap i föreningslivet så det är ett lockande ämne.

Kommentera