Hej mina bästa. Ibland drabbar livet en så snabbt och oväntat att man inte hinner förstå vad som händer. Jag är ledsen att jag har oroat er med min frånvaro. Jag saknar er så att det gör ont. Några av er har funnits med i mer än halva mitt liv och andra har kommit nära mitt hjärta på andra sätt. Ni är viktiga, var och en av er. Det har blivit extra tydligt för mig den senaste tiden att jag också är viktig för er. Tack för att ni har frågat efter mig och visat er. Det är ovärderligt <3

Jag behövde stänga ner bloggen och sociala medier under en tid av skäl jag inte kan gå in på här. Jag kommer att behöva göra det igen inom några veckor. Men för att vi ska kunna fortsätta de trygga och sårbara samtalen vill jag skapa en trygg kontaktväg som kan få fortsätta finnas.

Därför startar jag en maillista som jag kallar “Brev från Wilda”. Om ni väljer att prenumerera kommer ni att få ett mail i månaden, ibland två. En komprimerad variant av innehållet ni annars får här. Jag vill fortsätta berätta om de utmaningar jag möter, stjärnögonblicken och livets sårbarhet. Jag vill fortsätta skapa rum för den värdefulla dialog vi har byggt upp tillsammans genom åren. Vill du följa med?

Här kan du registrera din prenumeration senast den 31 oktober: http://eepurl.com/hglGZ1

2 kommentarer

 1. Så skönt att höra ifrån dig❣️
  Blev riktigt orolig när du helt plötsligt bara var försvunnen här och på sociala medier 🥺
  Ta hand om dig och jag ser fram att få mail ifrån dig❤️

 2. William Grönlund Svara

  Tänker på dig och hoppas allt såsmåningom blir bra. ❤️

  Jag skriver gärna upp mig på mail lista.

  🌈William

Kommentera