I augusti hade jag mitt första uppdrag som bröllopsfotograf. Sedan dess har jag lärt mig en hel del som fotograf vilket gör mig självkritisk av att se på dessa bröllopsfoton. Det viktigaste är att paret blev nöjda och det blev de ju. Mina favoritbilder från dagen hittar ni här. Nu låtsas vi att det är sommar för en stund.

Bröllopsfoto 20160827 - reaktionista.se

Det var de fantastiska Emma och Tobbe som skulle gifta sig på en fullkomligt idyllisk plats i Dalarna. I byn Österå utanför Falun. När det var dags för porträttfoto smög vi iväg hit, till bryggan som sträckte sig ut mot sjön. Det dansande nygifta paret utstrålade så mycket kärlek att jag inte kunde sluta le.

Bröllopsfoto 20160827 - reaktionista.seÖsterå - reaktionista.seBröllopsfoto 20160827 - reaktionista.seÖsterå - reaktionista.seBröllopsfoto 20160827 - reaktionista.se

Kommentera