I augusti hade jag den stora äran att få agera bröllopsfotograf på Emma och Tobbes bröllop. Efter ett utdraget efterarbete är jag nu redo att visa er resultatet. Idag får ni se en början.

Wedding photoWedding flowers

Det var en strålande augustihelg innan höstmånaderna tog vid. Allt var fortfarande grönt och solen glittrade i vattnet. De som glittrade mest var huvudpersonerna för dagen, som gjorde mitt arbete väldigt enkelt med sin fantasi och lekfullhet.

Wedding photoWedding photo

Vi lekte med olika miner och poser. Här låtsas de att de har åkt långt tillbaka i tiden där porträttfoton var allvarliga och tog så lång tid att ta att de var tvungna att stå blickstilla länge. Så härlig idé!

Wedding photoWedding photo

Det var något som berörde mig djupt när jag betraktade dem denna dag: vilken glädje som strålade mellan deras blickar. Det är ju omöjligt att missa hur förälskade de är i varandra.

Wedding photoWedding photoWedding photo

Så vackra och stiliga! Det var en gåva att få föreviga något så genuint och levande som denna kärlek.

Wedding photo

Jag har mer från dagen som jag vill visa er. När paret tog en liten svängom på bryggan, dekorationer med tema Dalarna, vigseln och festen. Häng kvar så dyker det upp så småningom.

Kärlek!

 

10 kommentarer

  • Wilda Svara

   Tack för möjligheten, Emma. Det har varit så lärorikt och betydelsefullt. <3

  • Wilda Svara

   Tack! <3 Ja det är en sån där ögonblicksbild som en bara får en chans på 😉

 1. Vilka härliga bilder du tagit, vad underbart att vara en del av någons viktiga dag på det sättet! Att gifta sig är verkligen speciellt, eller för oss var det iaf det, skulle gärna vilja uppleva den dagen på nytt. Magiskt att få se andra brudpar njuta av sin stora dag! <3

  • Wilda Svara

   Åh det värmer extra när det kommer från dig som är en stor förebild i fotokonsten. TACK! Det var verkligen en ynnest att få föreviga detta par och jag blir glad att jag lyckades fånga delar av det på bild. 🙂

 2. Pingback: BRÖLLOPSFOTO | Dans på Österå brygga | REAKTIONISTA

Kommentera