När jag fick veta att Anne körde motorcykel ramlade min haka ner till golvet och ögonen blev stora som tefat. Så himla häftigt! Och: helt plötsligt skulle jag kunna genomföra en av punkterna på min bucket list! Igår var det dags.

MotorcycleMotorcycle

Tack och lov har vi ungefär samma storlek så skyddskläderna och även hjälmen satt helt perfekt! Vi stack iväg och först körde Anne ganska försiktigt så att jag skulle få känna mig för långsamt. Men ganska snart accelererade vi i fart och jag njöt i fulla drag av att känna hur motorkraften bar mig framåt, ta emot vindarna som slog mot oss och att följa rörelsen. Ljuvligt! Så här lycklig var jag efteråt:

MotorcycleMotorcycle

Efter att vi hade hälsat på den hjälpsamma fotografen och jag hade fått posera loss ordentligt gav vi oss ut på motorvägen. Även om det är svårt att le med kinderna ihoptryckta under en hjälm så var det omöjligt att få ner mungiporna! Jag är helt såld på detta! Dessutom hade vi fantastiskt väder och helt underbara landsbygdsvyer med skiftande höstfärger i träden. En dag att minnas!

MotorcycleMotorcycle

Lämna ett avtryck