[Sponsrat inlägg i stolt samarbete med BestCanvas.se. Samtliga produkter är valda av mig och åsikterna är mina egna]

Att framkalla canvastavlor eller andra fotoprodukter av dina stjärnögonblick är ett sätt att förlänga livets vackra. Jag valde att framkalla den dag då jag träffade kärleken och en annan dag då jag lärde mig att växa utanför ramarna. På så sätt lever de dagarna vidare. Vilken dag eller vilket ögonblick skulle du vilja påminnas om igen och igen?

Tack vare detta samarbete kan det bli möjligt! Längre ner i inlägget kan du läsa om hur du vinner ett presentkort på 500 kr på BestCanvas.se genom att dela med dig av det minne du vill framkalla. Först bjuder jag på lite inspiration!

Canvastavlor panorama - reaktionista.se

Framkalla dina stjärnögonblick

Ända sedan jag lärde mig att fånga ögonblick på bild har jag samlat bilder av minnen och viktiga människor i mitt hem. Som när jag gjorde en fotohängare av grenar. Det ger mitt hem en känsla av trygghet.

Lagom till alla hjärtans dag påmindes jag ännu en gång om den dag som vi blev ett vi. Då pickade ett nervöst hjärta i min bröstkorg. Vi beundrade solnedgångens spegelblanka reflektion vid ån. Det gick att ta på spänningen mellan oss. Någon timme senare sa han “Jag vill vara med dig hela tiden” och våra läppar möttes under supermånen.

Nu får vi somna under detta framkallade minne, av staden som nu är vår gemensamma hemstad. Påminnas om vad som förde oss samman. Ett stjärnögonblick på en canvastavla.

Canvastavlor - reaktionista.se

Canvastavlor som väcker minnen

När du har valt ditt foto är det bara några få klick bort. Du behöver inte skapa något konto. Du väljer fotoprodukt och sen laddar du upp ditt foto – enkelt och snabbt, som det är när det är som bäst. Det finns canvastavlor med enfärgad, invikt eller utdragen kant osv. För en mindre peng fick jag också med ett smidigt upphäng. Uppskattat!

Det blir både stilrent, personligt och effektfullt. Dessutom gör den lätta vikten att det går bra att fästa även på bråkiga betongväggar. Välj önskad storlek på din canvas och var inte rädd för att ta i lite, om plånboken tillåter. Jag valde medvetet en storlek som liknade en panorama. Det ger en ytterligare dimension till minnet. Som om det breder ut sig över oss i sömnen. Så vill jag känna det. Och uppenbarligen kände Asla det redan? 😉

Canvastavlor panorama - reaktionista.se

Om du hellre vill framkalla ditt ögonblick på ett annat sätt finns det många fotoprodukter att välja mellan. Mobilskalet nedan blir en daglig påminnelse om att våga växa vidare. Kanske är det en filt, pussel eller mugg som gör ditt foto mest rättvisa? På hemsidan kan du snabbt se hur din produkt kommer att se ut.

Eget foto på mobilskal - reaktionista.se

Tävla om ett presentkort

Du kan vinna ett presentkort på 500 kr på BestCanvas.se genom att:

  1. Följa reaktionista på Instagram
  2. Lägg upp ett foto på Instagram som föreställer ett ögonblick som du skulle vilja framkalla och berätta varför.
  3. Tagga ditt foto med #stjärnögonblick och @reaktionista

Tävlingen pågår till och med den 26 februari. Vinnaren presenteras här den 3 mars.

Just nu får du dessutom 15 % rabatt utöver de redan rabatterade priserna på olika slags canvastavlor med rabattkoden REAKTIONISTA 

Följ gärna BestCanvas.se på Facebook, Twitter och Instagram.


[Sponsrat inlägg i stolt samarbete med BestCanvas.se. Samtliga produkter är valda av mig och åsikterna är mina egna]

9 kommentarer

  1. Sjukt fin den där tavlan ovanför sängen ❤️ Blir som ytterligare en dimension att kliva in i! Sparar detta inlägg för framtida framkallningar ☺️ Har börjat samla på mig så många fina drönarbilder på vår omgivning som jag skulle vilja få upp på väggen!

    • Tack snälla! Jag är också SÅ nöjd med den 😀 Vad roligt att du kunde inspireras. Dina drönarfoton är ju som en dröm allihop. Så vackert! Det vore ju så vackert att pryda väggarna med.

  2. Så fint samarbete och vackert med just dessa bilder som är så enastående i sig och därtill djupt rotade i din historia. Den med växthusdörren är en sån som etsat sig fast i mitt minne och som jag tänker på ibland. På riktigt alltså. Den är så mystisk och vacker!

    • Tack finaste! Det kändes så fint att få ge minnena nytt liv och plocka fram dem så att jag påminns om dem. Vad glad jag blir att du också påminns om den där växthusdörren ibland, för den är något speciellt för mig. Fint om den kan vara det för dig med. <3

  3. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK ☆169 | våren är på väg. | REAKTIONISTA

Kommentera