Green coat

När Ina var här bad jag henne fotografera mig i min fina gröna kappa. Jag har längtat efter att få visa upp den för er! Tillsammans med halsduken som jag köpte på en marknad i Sydney tycker jag att den tar fram det bästa av min hudfärg och hårdfärg.

Green coat

Jag hittade den på en second-hand-butik precis innan vintervädret slog till i december. I flera år har jag hållit utkik efter en grön kappa i denna nyans, med luva att gömma sig från kalla vindar i.

Green coat

Modellen kallas tydligen duffel och knäppningarna är med kardborreband. Under dem finns en dragkedja och fickorna sitter utanpå med diskreta lock. Den är inget att ha i blöta oväder men en solig vinterdag är det precis vad som behövs.

Green coat

Tusen tack till Ina för fina bilder! Kika gärna in hennes fotoblogg. Du kommer märka att det ligger både talang, hårt arbete och engagemang bakom. På instagram hittar du henne som photopathica.

Green coat

Söker du också en vän att skapa tillsammans med? Någon att ta fotopromenader med, ha syjuntor eller måla med? Helt enkelt en skaparkompis. I så fall tycker jag att du ska klicka dig direkt in till Alicia och skriva en kontaktannons eller svara på någon annans.

11 kommentarer

 1. Den är verkligen jättefin! Passar rött hår perfekt! Jag hade själv en grön vinterkappa i många år tills ullen var helt genomsliten vid ärmarna. Fick en ny jacka av Andreas i födelsedagspresent som är min allra bästa färg – burgundy. Den får mig nog att lite se ut som en galning som bara använder precis samma färg på allt (inklusive håret) men jag älskar den så mycket! Fantastiskt hur en bra kappa kan göra vintern uthärdlig 🙂

  • Åh vad fint att du också har en sån där älsklingskappa. Kan tänka mig att du passar utmärkt i den. Har för mig att jag har sett dig i den på någon bild och tänkt just att den passar så exakt!

 2. Vrålsnygg kappa! Den ser helt smashing ut till din fina, röda hårfärg! Jag blir så glad när jag ser folk i andra färger på sina vinterjackor än svart och mörkt marinblått också. På vintern behöver man ju färg ännu mer!

 3. Men åh, skamlös reklam för mig 😀
  Finaste <3
  Det är så roligt att fota dig, för du trivs framför kameran och gör dig så himla bra på bild.
  Och ja, den där kappan är ursnygg! Och klär dig sanslöst bra.
  Puss!

 4. Pingback: Måndag och att vila i rörelse. | REAKTIONISTA

Kommentera