I lördags fyllde Mathilda 30 år. Vi har känt varandra sedan gymnasietiden och spenderat otaliga timmar ute i skog och mark med mig poserande framför hennes kamera. De senaste åren har vuxenlivet tagit över och vi har inte funnit tid till att ses. Jag funderade länge på vad jag ville ge henne i present.

Mathilda

Sedan jag började följa Evelinas ekologiska har jag blivit allt mer sugen på att göra egna hudvårdsprodukter. Vad passar bättre till en hårt arbetande förälder än att få skämma bort sig själv med välgörande produkter?

Egen ansiktsvård

Jag gjorde en ansiktsskrubb från detta recept med två (!!) ingredienser och googlade fram receptet till en enkel ansiktskräm. Vid förvaring i kylskåp håller de sig i alla fall i två månader. Och i kuvertet skickade jag med ett presentkort på en upplevelse som kan fylla på lyxen när ansiktsvården har tagit slut.

4 kommentarer

  1. Vad fin present! Känner att jag måste göra mig lite egen skrubb snart, brukade göra det rätt ofta i tonåren men så har det blivit mer och mer sporadiskt. Får ta upp det igen!

    • Tack! Åh vad roligt. Ja det var väldigt fint. Testade krämen och den gjorde susen mot min vintertrötta hud. 🙂

Kommentera