Stina har släppt månadens tema för Monthly Makers!

Det passar mig nästan för bra. Ord och bokstäver har varit mitt uttryck från att jag hittade dem som barn. Jag har redan bestämt mig för vad jag ska göra och jag har tänkt hålla mig till något enkelt denna månad.

DIY Bokstäver och ord - Monthly Makers 2016

 1. Korsordskakel av Int2 architecture (bild: Desire to Inspire)
 2. Armband av I spy DIY
 3. Konstprint av Klara Wiksten
 4. “The sound of words” av Jennifer Cantwell
 5. Typografi och teckning av Type Gang

… eller bygg ditt eget korsord, skriv en novell, gör ett alfapet, brodera ett citat, bygg en hylla i form av en bokstav, baka bokstavskex eller lek med kollageutklipp och forma olika ord och meningar.

Mer inspiration
➢ Mina DIY-boards
➢ Monthly Makers egen inspirationsboard på temat

Vad dyker upp i dina tankar?

Så går det till
12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdinnor för ett var.
10:e, presentation av det gemensamma temat.
 20:e, månadsvärden bloggar sitt eget bidrag och börjar samla in era i inläggets kommentarsfält.
 28:e, deadline för inlämning av era bidrag.
Den sista sammanställer värden allt vi har skapat tillsammans.

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte gå miste om någonting!

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Anna María, AnnicaBeataBeatriceElsa,
JessicaMikaelaRuthSandraStina och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

4 kommentarer

 1. Jag är bara helt tom på idéer numera.. Hittar inte fram till något alls. Men även jag gillar ju bokstäver så skulle vilja hitta ngt… Kanske ska ta och göra den där “ingen reklam tack” skylten jag tänkt på så länge..

  • Wilda Svara

   Åh hoppas att du hittar på något! Åh en sån skylt tänkte jag också på länge innan det blev en enkel lapp. Hoppas det blir något som ger dig lite glädje 🙂

 2. Jag blev så sugen på att vara med även denna månad. Men temat ger så mycket idéer att hela huvudet är fullt. Kan inte välja. Får försöka sortera lite innan jag bestämmer mig.

  • Wilda Svara

   Ja men visst gör det!? Kände precis samma länge men samtidigt är det så mycket annat med ord och bokstäver som jag redan har gjort så jag använde mig av en gammal grej och gjorde den ny 😉 Vilka idéer har du att välja mellan? Har du startat igång något redan?

Kommentera