Ni minns väl mitt fjärilsbroderi för Monthly Makers på tema våren? Det som tog en evighet att göra för att jag gjorde precis allt utifrån egna kreativa impulser utan att läsa på i ämnet? Läs broderiexperten Alicias otroligt fina kommentar under detta inlägg för att förstå mer.

Jag skrev då att jag inte var riktigt klar. Nu är jag det. Inte så nöjd som jag hade önskat med det sista ordet som hamnade för nära fjärilen, men på ett sätt gillar jag att det blev så ändå och om jag vill kan jag ju sprätta upp och sy om när jag får lust med det. Här är i alla fall resultatet:

Broderi Monthly Makers

Först tänkte jag använda det som framstycke på en kudde men sen kände jag inte för det längre. Den här stora ramen hade en bleknad bild av en fjäril i sig, men nu fick denna färgglada fjäril ge den nytt liv. Texten inspirerad av dessa tankar som har gett mig en större livskraft denna vår.

Broderi fjäril Monthly Makers

avtryck

 1. Fullkomligt fascinerad över din vackra fjäril och de pyttesmå stygnen, färgskiftningarna och helheten med den broderade texten. Läste Alicias kommentar och åh, vilken fantastisk bekräftelse det är i den. Beundrar er båda två, så fint att få ta del av era bloggar med allt vad det innebär.

  • Wilda Svara

   Tack Jess! Och jag beundrar dig. Ledsen att jag inte har fått göra Monthly Makers samtidigt som dig, för du verkar vara en så himla fin person.

 2. Så fin den blev inramad och med texten till! Så imponerande med alla de små stygnen och hur många olika färger du har i den, fantastiskt!

 3. Så snyggt det blev med svart ram till! Jag gillar det dubbeltydiga där den svarta ramen visuellt håller fjärilen inspärrad, i kontrast mot budskapet. Dessutom kan man se textens närhet som ett koppel, om man vill. Din fjäril är fortfarande kopplad och i bur/ram, men det syns lång väg att den är på väg – den har stark livskraft och frihetsönskan!
  Ja, så flög fantasin iväg med mig …

  • Wilda Svara

   Tack! Vilken underbart fin tolkning du gjorde! Så tack för den fantasin.

 4. Jättetrevlig blogg jag hamnat på <3 Perfekt att sista ordet kom för nära för det ger en rörelse i bilden. Fjärilen är på väg att passera ovanför….

  • Wilda Svara

   Men åh så himla fint att höra att du känner så! Vilken underbar tolkning av mitt verk. TACK! <3

Kommentera