Den åttonde september är det min 32:a födelsedag. Jag vet inte om jag orkar ordna ett firande i år. Ändå tycker jag ju så mycket om att samla mina nära och kära så att de får träffa varandra, och så att jag får chans att träffa dom. Kanske går det att få till utan att det tar för mycket. Jag vill ändå fira på något sätt. Som en påminnelse om allt jag har klarat av, fått uppleva, tagit mig igenom – och allt jag har kvar att leva för och till.

Jag tycker om att fundera på vad jag önskar mig. Vilka materiella ting skulle kunna ge mig lite mer kreativitet, ordning, glädje, mening och sinnesro? Det bästa är ju också om det är hållbart producerat och helst second hand. Så det här är samtidigt en önskelista för sånt jag letar efter och hoppas att jag kan hitta second hand framöver. Det är också en önskelista inför en höst då jag ska bo in mig i ett eget hem igen och återta min självkärlek helhjärtat.

Så här kommer den. Önskelistan med högt och lågt, för små och stora pengar. Önskningar är det ingen idé att begränsa. För helt säkert är ju att ingenting av detta gör mig lyckligare än vad ett enkelt och varmt grattis kan göra.

Önskelista 2019 - reaktionista.se

Begonia änglavinge / Blomsterlandet | Sopset i trä / Clas Ohlson | Makramégarn (vitt eller naturvitt) / SlöjdDetaljer | Taklampa i trä till sovrummet / Clas Ohlson | Diskborste i trä / Iris hantverk | Örngott i hampa och bomull / Gos4U

Önskelista 2019 - reaktionista.se

Boken Skamfilad av Göran Larsson | Boken Mindful self-compassion: så bygger du inre styrka och hållbarhet med självmedkänsla av Kristin Neff & Christopher Germer | Boken Compassionfokuserad terapi av Christina Andersson & Sofia Viotti | En trädgårds- eller skogsbukett | Bär – hallon, blåbär, björnbär… bär!

Önskelista 2019 - reaktionista.se-1

Bivaxdukar (tills jag orkar göra själv) / RekoShoppen.se | Ekologiskt schampoo / Urtekram | Presentkort och/eller en dag på IKEA | Kvadratiska matlådor i glas (600 ml) / IKEA | Sodastreamer / Elgiganten | Cykelhandskar / Biltema | Aktivitetsklocka / Elgiganten

Vad står på din önskelista?

2 kommentarer

  1. Jag fyllde 40 år nu i augusti och hela våren har det skavt lite i mig. Sedan kom dagen och att ha nära och kära där. Skratta, prata, bada och bara vara. Blev så fint och värmde verkligen mitt hjärta. Fint minne.

    • Så fint att läsa om. Det kan vara så svårt att veta vad som blir bäst ibland. Jag brukar fira med mina allra närmaste, väldigt enkelt och där alla hjälps åt, så det får bli en sån eftermiddag i år igen. Det brukar skina lite extra om sådana dagar. <3

Kommentera