Hej! Känner ni att våren är på väg? Solen som värmer mot ansiktet igen, ljuset som sticker i ögonen och gruset som skrapar under skorna. Jag lyssnar på fågelkvitter och möter leenden bland främlingar.

Anemone

Vid den här tiden på året börjar min kalender alltid fyllas på med årsmöten, resor och äventyr. Jag hade nog trott att det skulle lugna sig i år eftersom jag har avgått från alla styrelseuppdrag. Men det är redan igång. 30-årskalas, Monthly Makers-träff, kvinnodagen, Vårruset, loppis, visningar av rum i Stockholm, möhippa och påskfirande. Samtidigt ska jag skriva klart en bok, söka högskola, busa med fadderbarnen, odla fram växter till balkongen, måla om köksbord, rensa ut saker, löpträna, go bananas på Monthly Makers och bara njuta också.

By the water

Det är något med vårkänslorna som får mig att tro att jag är odödlig. Nu ska jag spara mina lediga helger för återhämtning och häng med mina närmaste.

Hur ser din vår ut? Vad ser du fram emot och vad behöver du prioritera ned?

P.S. Glöm inte att kika in hos Sandra och se alla fantastiska kreationer på tema TRÄ som har skapats genom Monthly Makers denna månad. Den 10:e släpper vi mars månads tema så håll utkik på vår Facebook eller Instagram.

10 kommentarer

 1. Min vår ser ut att innehålla en massa besök inom vården. Fast ser mest framemot att testa en annan enhet inom lssverksamheten jag går på. En enhet där allt är fokuserat på skapande. Sen ser jag fram emot skogspromenader, vårvärme och krokusar. Och eventuellt en kurs i västafrikans dans.

  Det som ska prioriteras ned är slösurfandet.

  • Åh det låter ju som en jättebra grej med den verksamheten! Det går inte att få för mycket skapande i sitt liv. Och västafrikansk dans lät också spännande!

 2. Förutom sjukgymnastik och terapi har jag inget planerat. Däremot har jag i sommar bröllop att fota, sommarlov med prinsen och bråvalla.

  Men tankarna inför våren är lugn och ro. Promenader, fotografering och mycket tid med dom jag älskar.

  Kram

  • Så roliga saker att se fram emot i sommar! Jag ska också fota bröllop. Första gången! Det låter verkligen som en trivsam vår. Jag ska försöka ha många stunder med natur och kamera jag också. Kram!

 3. Jag hoppas på en fin vår. Behöver det känner jag så har bestämt mig för att det måste bli så. Vi ska till Paris och jag jobbar endast 75% nu så jag ska vara mer kreativ än någonsin nu när jag har tid. Och så planerar jag att fixa med köket och kanske starta eget, men det är mer långsiktliga planer det.. 🙂
  Och hade också vårkänslor, igår. Idag har det snöat hela dagen men nu har det övergått till regn.. Men jag tänker ändå att det finns hopp för våren. 🙂

  • Visst är det underbart när en fattar såna beslut för sig själv? Paris låter som en dröm! Många fina storslagna planer låter det som. Ser fram emot att följa dem till verklighet! Det var snö här igår eftermiddag så den peppiga vårkänslan höll inte så länge, men snart kommer den tillbaka!

 4. Vi fick visserligen en omgång snö här idag, men åh vad jag känner vårens ankomst ändå. Blev alldeles uppspelt när jag såg snödroppar häromdagen och pekade glatt ut dem för min kollega som inte riktigt delade min glädje för de små nickande blommorna, haha 🙂 Jag har faktiskt inte så mycket planerat men ska försöka få in fler naturpromenader som jag vet skulle göra mig gott.

  • Ja, det blev snö här med under eftermiddag/kväll. Men ljuset gör så mycket. Åh snödroppar! Jag måste kika efter det. Naturpromenader är verkligen rekreation! Jag får ta samma utmaning så jag kan varva ner med naturen.

 5. Snön ligger envist kvar på marken här och smälter och fryser, smälter och fryser så det är en riktig isbana att ta sig till busshållplatsen – vilket dämpar mina vårkänslor något 😉 Men solskenet förra veckan gjorde däremot otroligt mycket! Men jag hoppas verkligen det blir en fin vår och att jag har ork att hitta på saker istället för att ligga hemma med datorn på magen och slösurfa. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre då, så det ska jag försöka följa!

  • Ja lite så här också på vissa ställen och speciellt nu sen det kom snö igår kväll. Usch för isbanor! Åh känner igen slösurf-tillståndet. Vi får kämpa emot det. Det blir nog lättare när ljuset lockar utomhus.

Kommentera