Det är helg! För första gången på länge känns det verkligen som att det är helg för mig också. Som sjukskriven är det verkligen en lyx att kunna skilja på dagarna. Jag försöker göra det mer och mer. I veckan har jag jobbat hyfsat strukturerat med blogg och bokmanus och nu har jag en ledig helg framför mig! Wiho!

Allra mest längtar jag efter att dricka varmt te under mysiga filtar och ge mig på årets första bok.

Ledig helg - reaktionista.se

Om väderprognosen håller vad den lovar ska jag och min partner in crime ut på en efterlängtad fotorunda i vinterlandskapet. Hur mycket snö kan det komma på ett dygn egentligen? Helt otroligt!

Kanske håller sig kylan så att det är kallt nog att fotografera frysta såpbubblor?

Vad vill du göra i helgen? Har du några planer?

2 kommentarer

  1. Så himla härligt! Kan tänka mig att det är skönt att hitta någon form av struktur för veckan, så viktigt att känna att man verkligen är ledig ibland. Själv har jag mest legat i soffan och sett på tv-serier, inte riktigt vad jag hade tänkt mig men det visade sig vara vad jag behövde.

    • Wilda Svara

      Ja, verkligen en härlig känsla. Det låter som en bra helg 😉 Jag gjorde ungefär samma, förutom det planerade med böcker och fotoutflykten 🙂 Ibland är det bra att bara följa vad det omedvetna väljer av sig självt.

Lämna ett avtryck