Hej darlings! Tack för era kloka och varma svar på min senaste text om varför jag vill bli socionom. <333 Det värmer mitt hjärta så mycket när något som känns lite läskigt att skriva bemöts så varmt. Det är verkligen ingen självklarhet idag tyvärr. Idag ska jag sätta mig ner och svara på era kommentarer, men först tänkte jag ge er ett nedslag där jag befinner mig just nu.

Wilda - reaktionista.se

Jag heter Wilda efter ett namnbyte 2011.
Jag är för tillfället nyvaken och lite sorgsen.
Jag är bra på att se strukturer och lägga upp strategier.
Jag tycker inte om att bli arg.
Jag är dålig på att göra saker i flera steg, som att plocka undan efter mig.
Jag läser romaner med kritisk författarblick. Oundvikligen.
Jag gillar att styra min egen tid, vilket blir en utmaning i kommande studier.
Jag sjunger när jag är på bra humör eller verkligen gillar en låt.
Jag älskar min egenvalda familj.
Jag är inte speciellt bra på att genomföra alla idéer och strategier jag utformar. Det får gärna någon annan göra.
Jag föredrar att starta dagen tidigt och klara av dagens viktigaste punkter innan lunch.
Jag tycker om allt som växer. Både växande människor och andra växtligheter.
Jag är beroende av aktivitet och att hålla igång. Yoga, meditation och natur är bästa motpolerna.
Jag har på mig nattlinne och morgonrock. Jag klär på mig först när jag behöver gå ut. #sjukskriven
Jag dricker kaffe med mjölk i min egen nyans.
Jag lyssnar på Asla som tjatar om att jag ska leka med henne.
Jag blir arg på patriarkatet, manipulation, alkoholindustrin, oärlighet, ignorans och rasism.
Jag är rädd för manipulativa människor och att bli ensam.
Jag önskar att vi förstod varandra mer än vi dömer varandra, så kanske vi kunde stoppa det här tredje världskriget som verkar vara på väg.
Jag är pinsamt dålig på att göra en sak i taget.
Jag är uppväxt i en värld som inte handlade om mig, men växte upp först när det började handla om mig.

 

Jag hittade listan hos Linda som hittade den hos Emelie.

Det vore så fint om du avslutade någon eller några av meningarna i en kommentar här, så jag får lära känna dig lite bättre också. Jag är så himla nyfiken på vilka ni är som läser här – och så glad att allt fler hittar hit och vågar säga hej. Så, ge mig en mening!

8 kommentarer

 1. Jag sjunger vid middagsbordet.

  Jag är äldre än du, och jag är glad att jag hittat din blogg. Det jag ser är hur man kan ta saker på riktigt allvar.

  • Wilda Svara

   Åh vad fint med middagssång <3 Och åh tack, vilken otroligt fin feedback.

 2. Jag heter Jeanette.
  Jag har på mig mysbyxor så ofta jag bara kan!
  Jag gillar träning, god mat och att lata mig. Helst i den ordningen 😜
  Jag älskar att åka skidor!

  • Wilda Svara

   Åh, älska mysbyxor! Hoppas det kommer mer snö så snart så du får ut och åka mer skidor! 🙂 Tack för att du ville säga något! Kul att du är här och läser!

 3. Kul lista!
  Jag är för tillfället trött efter en dag full med sociala interaktioner.
  Jag sjunger alltid när jag kör bil.
  Jag dricker allra helst grönt te med honung.
  Jag är rädd för att misslyckas med/inte klara av min nyligen påbörjade KBT-behandling.
  Jag är uppväxt på landet i vad som i efterhand känns som en idyll.

  • Wilda Svara

   Tack för att du lämnade ett avtryck! Hoppas din KBT-behandling blir bra för dig. Förstår att det är oroligt inför sånt. När jag gick i KBT eller har gjort KBT-inspirerade behandlingar så har det varit viktigt för mig att komma ihåg syftet hela tiden. Med ett visst antal veckor och väldigt mycket “gör så här”-instruktioner är det lätt att hamna i prestationsträsket istället för att fokusera på vad som gör att en mår bra. Jag tror på dig och är övertygad om att du kommer att ta vara på det på bästa sätt. Bilden av dig sjungandes vid ratten gjorde mig glad. Tack!

 4. Men åh vilken rolig lista!

  Jag heter Ruth.
  Jag sjunger när jag kör bil eller är övertrött.
  Jag är beroende av kreativitet, kärlek, natur och kaffe.
  Jag är pinsamt dålig på allt som har med bollar att göra.

  • Wilda Svara

   Haha åh så fint! Tack för att du bjuder på dig själv. Haha du drog fram ett minne när jag spelade fotboll som barn och var livrädd för bollen och så satte de mig i mål en match och jag flyttade ju mig så snart bollen närmade sig. haha jag blev inte årets målvakt direkt :p

Kommentera