Det var alldeles för länge sedan jag hade en lista här så nu är det dags. Passar ju bra på #throwbackthursday också. Jag hittade den hos Maja vars blogg också är ett hett tips.

Hur såg du ut för exakt ett år sen? Jag tog tydligen väldigt dåligt med selfies i mars förra året, men den här är från en kall dag i slutet av februari 2015.

Untitled

När vaknade du imorse? 6.30 av Aslas jamande i mitt öra. Tredje dagen i rad.
Vad var det första du tänkte när du vaknade? SOLEN SKINER!

Cat paws

Har du ringt någon idag, vem och vad sa ni? Nej, ingen än så länge. Konstigt eftersom jag ofta pratar i telefon. Mest med Sofia.
Vilket humör är du på? Trött och på gott humör, som för det mesta. Jag är lite orolig för en närståendes syster som är sjuk men annars är det en lugn dag med lagom mycket på schemat vilket håller nere stressnivåerna.

Untitled

Har du ont någonstans? Ja, alltid. Fibromyalgivärken sitter mest i händerna idag efter mycket handarbete senaste veckan och höfterna ilar till ibland. Benhinneinflammationer på båda sidorna sedan löpningen men det är mest en positiv påminnelse. En av de bättre dagarna.
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? Chips. Alltså det är verkligen min absoluta craving jämt. Och avokado! Och halloumi!

Avocado sandwich

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? Grät framför datorn och filade på en bostadsannons till Blocket. Mycket kan hända på en vecka!
Vad har du på dig idag? Inspirerad av vårvädret valde jag min färgglada tunika från Indiska och mina ljusa slitna jeans som dagens outfit. Jag tog ändå ta på mig en kofta och strumpor innan jag gick ut.

Outfit

Vad ska du göra ikväll? Säga hejdå till en vän som flyttar långt bort och sen skriva lite på boken.
Vilken var den första låten du satte på idag? Lyssnar sällan på specifika låtar eftersom jag föredrar bakgrundsmusik. Idag har jag dock lyssnat på ett tips från en vän: Sara Zacharias Nånting i dig. Så vackert och skört.

Curious CatVad köpte du när du drog ditt kort senast? Bordsmargarin. Hämtade samtidigt ut ett paket med reservdelar till Aslas klösträd efter att den i ett vilt vårskutt for i golvet. Marskatter alltså!
Och helgen då, hur blir det med den? ÅH det är helgen jag har längtat efter hela vintern! Monthly Makers värdarna ska träffas hos Sandra. Så det blir en väldigt fin helg!

13 kommentarer

    • Ja verkligen. Och tyvärr blev det inget avslut ikväll. Men samtidigt är jag glad att min vän följer det som är rätt för honom. Jag är ju också på väg ifrån, till nya äventyr, och förhoppningsvis möts vi någonstans längs vägen.

    • Men hjälp vad fin du är. Kul att du sitter bredvid mig nu och så skriver jag till dig. <3

  1. Åh, är också så pepp på att ni ska komma hit 😀 Här har du förresten en annan person som alltid är sugen på chips! Och avokado.

Kommentera