Det känns som att föregående vecka slutar idag, för idag ska det stora ärendet färdigställas och lämnas in. I en månad har vi arbetat med en barnavårdsutredning och igår satt jag hela dagen och sammanställde våra 41 sidor långa personakt. Jag har lärt mig så mycket av denna uppgift och jag är glad att jag tog den på fullaste allvar från start. Det har fått mig att växa som människa och jag är rustad för att lära mig det ännu bättre i höst på praktiken.

Orken är något bättre i denna veckostart än förra, men det märks att det är en färskvara i dessa intensiva tider. Men, jag har en energiboost planerad. På onsdag ska jag ÄNTLIGEN få träffa mina bästa ungar och min bästa vän igen. Vi har gått om varandra i över en månad nu och det känns i hjärtat. Så det är en stark motivationsfaktor och blir en belöning för hårt slit. Liksom slöjd på fredag och vila på lördag.

På söndag är det EU-val. Jag har lidit av någon slags politisk depression, eller vad jag ska kalla det, sedan riksdagsvalet. För mig finns det bara ett parti som är beredda att gå all in för klimat och mänskliga rättigheter och just därför kommer jag att rösta rosa även i detta val. Feministiskt initiativs politik är mitt framtidshopp och just nu ser det mörkt ut om det återigen blir så att folk röstar med taktik och säkerhet istället för hjärta och hopp om en annan framtid. Jag kommer aldrig sluta kämpa. Jag har inte det valet. Jag vill uppmuntra dig att rösta efter hur du skulle rösta om du inte visste vilka förutsättningar du skulle komma till världen med.

Bullet Journal vecka 21 - reaktionista.se

Vecka tjugoett

måndag | föreläsning om “utredningens utfall och val av interventioner” på förmiddagen, information om höstens verksamhetsförlagda utbildning (praktiken) och grupparbete på eftermiddagen, avslutar dagen med sista avsnittet av Game of Thrones. *snyft*
tisdag | en fri dag i långsamt tempo med studier och egenstudier inför delegeringsprov (för att få dela ut medicin på jobbet), ev. bloggande.
onsdag | förberedelsetid inför seminariet om ärendehandläggning, och mot seneftermiddagen åker jag till Västerås och hänger med min vän T och hennes familj aka tigerungarna/fadderbarnen. mys!!! verkligen efterlängtat.
torsdag | ta mig hem till Eskilstuna och ha ett första möte med min praktikplats kl 10, studier och egenstudier inför delegeringsprov efter det.
fredag | föreläsning om utvärdering och delaktighet på förmiddagen, ev. grupparbete och slöjd på eftermiddagen, meditation på kvällen.
lördag | vila! och blogga.
söndag | veckoplanering och så ska jag ju så klart rösta i EU-valet.

*

Hur har du det? Vad är du upptagen med?

2 kommentarer

Kommentera