Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se
Biskops Arnö - reaktionista.se

En lördagseftermiddag på Biskops Arnö, i orangegula landskap. Naturreservatets gnisslande grind i trä. Jag får komma in i detta uterum. En orörd skog i höstens sista färgtoner. Eken som breder ut sina grenar ovanför oss, mot himlen, mot marken, sträcker ut sig med alla sina hundra år av trygghet. Jag tänker på vad jag har skapat under dagen, lyssnar till de andras samtal, lyssnar in min egen röst. Jag hämtar hem mig medans jag avbröts av ett sus. Vinden som viskar i mellan trädens grenar. Här kan jag vara. Vila. Andas.

Vattnet som glittrar bakom vassen och solen som tar sig in med sina strålar mellan lövverken. Skratt, sparkar i löven och så mina ögon – som försöker ta in alla vinklar av ljus och skönhet som Moder Jord sänt i min väg. Förundrad. I trygghet. Jag vill alltid vara här. Det här är mitt Narnia, mitt hem.

 

SparaSpara

6 kommentarer

  1. Jäklar vad fint! Idylliska höstbilder verkligen! Nu har i princip alla träden tappat sina löv i Uppsala 🙁

  2. Pingback: Sjöns dimmiga träfasader. | REAKTIONISTA

  3. Pingback: 2015 | oktober, november, december. | REAKTIONISTA

Kommentera