Solnedgång i Alvik - reaktionista.se

Hej vänner! Just när jag skriver detta är det torsdagskväll och jag hänger i Lindas soffa i Alvik (för sista gången innan lägenheten säljs). Utanför fönstret har vi beundrat gyllene timmen och fotograferat solnedgången från klipporna över Bromma. Framför varsin dator snackar vi om SEO-optimering (alltså hur vi ska få Google att gilla våra bloggar mer), relationer och om att alla i vår omgivning plötsligt ska ha ungar. Jag är nöjd och trött efter en fin dag på Skeppsholmens folkhögskola och en ljuvlig fikadejt med Agnes efteråt.

Imorgon är sista dagen på den skrivkurs (25 %) jag har läst sedan i augusti. Kursen Skriv! med Grethe Rottböll som enastående lärare har verkligen gett mig ett starkt självförtroende i att jag vet vad jag håller på med. Jag har haft både skrivkramp, allmän livskramp och ryggkramp de senaste månaderna men idag känner jag att jag är på väg ifrån det. Jag kan skriva. Tänk vad lite nya skrivrutiner, som att få till minst tre minuter skrivande per dag, och att träffa andra kreativa skribenter kan göra! Nu ska jag banne mig få klart den här boken.

Hoppas att ni håller er varma i ett kylslaget maj. I helgen ska jag VILA, gå helt upp i Eurovision (japp, vägen till mitt hjärta går genom schlager) och se säsong två av Sense 8.

Hur har du det? Vad händer hos dig i helgen?

 

13 kommentarer

 1. Åh vad fint det var att träffa dig! Kändes som att vi redan känt varann sedan länge. Din glada energi smittade av sig på mitt stressade sinne, så nu känner jag mig mycket lugnare <3
  KRAM!

  • Wilda Svara

   Så kändes det verkligen. Tryggt och enkelt, bara som om jag kunde landa ordentligt. Det kändes som om våra energier hittade varandra. Så glad att du också upplevde det så <3 KRAM!

 2. SÅ härligt!! Hoppas ni får en fin avslutning idag.

  Jag har jobbat hela veckan med färdigställande inför elevutställningarna nästa vecka. Slitigt men jag ligger i fas! I helgen ska jag bara rå om mig själv och kattorna, äta godis, plantera om tomater och min nya mårbackapelargon, gå på loppis och dricka en hel kanna kaffe i frid och ro. Önskar dig en vilsam och inspirerande, fridfull och livskraftig helg Wilda!

  • Wilda Svara

   Tack Alicia! Det var en underbar dag och jag hoppas att det var ett avslut med en fortsättning.
   Så intensivt det måste vara. Hoppas att helgen blev en tid för återhämtning, loppisfynd och kattigheter. <3

 3. Att läsa skrivkurs låter så himla roligt! Denna helgen ska jag fortsätta vila efter att ha varit sjuk hela veckan, och ska försöka läsa mer än förra helgen 😊 Hoppas du får en fin helg, och lycka till med boken!

  • Wilda Svara

   Ja det är jättehärligt! Tack så jättemycket för peppen! Hoppas du läste något som du blev uppslukad av nu i helgen.

 4. Så fint. Så skönt. Dela liv med varandra. Efter att ha jobbat intensivt en längre period så har jag nu ledig helg. Det känns smått lyxigt. Tänker njuta av att inte ägna mig åt några måsten alls.

  • Wilda Svara

   Ja, verkligen mysigt att bara sitta där och landa med varandra. Tack för att du berättar om det – att släppa måsten helt. Så underskattat. Hoppas att du kunde varva ner och verkligen vara i nuet.

  • Wilda Svara

   Tack Linda! Det är fantastiskt hur många fina minnen av både lugna soffkvällar och mysiga roliga fester jag har från den lägenheten. Vårdar det ömt. Ser fram emot att skapa nya minnen med dig i ert nästa hem. <3

 5. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #19 | törstiga plantor och textsamtal. | REAKTIONISTA

Kommentera