September woods in golden autumn light - reaktionista.se

Hej på er fina läsare! <3

Jag är så himla glad att ni återkommer hit, läser och ger tillbaka av er själva i kommentarsfältet. Det finaste jag vet är när vi får till ett samtal och jag försöker bli bättre på att skapa möjligheter till det. Jag svarar alltid på alla era kommentarer och kikar så ofta jag hinner in hos er som också har bloggar och ser efter hur ni har det på ert håll. Det är så himla fint att få komma er närmare genom ord och bilder.

Då och då lämnar ni frågor, eller önskar ett inlägg – och hittills har jag varit så dålig på att besvara de önskemålen. Det gör mig ledsen och har skavt länge i mig. Ofta har det tagit så mycket kraft för mig att börja med ett sånt inlägg. Jag har en tendens att göra det för stort i mitt huvud. Men det behöver ju inte vara så. Jag vill bli bättre på att bjuda in er och ta vara på det. Det är ju därför jag gör det här, för att jag vill ha den kontakten jag får med er. Så det här är en liten inbjudan till det samtalet och en vilja att möta er i vad ni önskar av bloggen.

Något som redan har efterfrågats som gror just nu är inlägg om min kamerautrustning, min livsfilosofi och fler inlägg om hur jag har gjort för att må bättre och ta mig dit där jag är idag. Annat jag vill skriva om är kroppskännedom, meditation, hur jag skapade egna rutiner som sjukskriven, att studera med utmattning och självmedkänsla.

Berätta! Vad vill du läsa mer om? Har du någon fråga du vill ha svar på?

 

 

8 kommentarer

  1. Kroppskännedom och meditation skulle jag gärna läsa mer om! Har genom fysioterapeut närmat mig det och tycker det är svårt, framförallt när jag ska göra det utan guide. Så dina kloka ord kring det skulle vara välkommet 🙂

  2. Allt det du skriver om att du ska skriva om ser jag verkligen fram emot. Precis sånt jag vill läsa. Du är så klok och har så mycket kunskap. Så alla ämnen jag tänkt på var redan tagna.
    Men ta det i din takt. Kram

  3. Meditation tyckte jag var intressant att läsa om när du skrev om det 🙂 gärna också mer om vad du gjort för att må bra. Från en som drar sig för att börja traggla med sjukvården igen…

    • Tack för att du säger det! Så svårt att veta vad som gillas mest men meditation har jag tänkt skriva mer om och även om vägen till där jag är idag. 😀

Kommentera