Hej bästa ni! Här hemma är det sjukstuga och jag ligger i soffhörnet med Alias Grace på Netflix och tycker synd om mig själv. Feber och rethosta var resultatet efter en helg med nära och kära (och sjuka barn), kursstart och snöoväder. Skönt att jag hann hänga med de små liven och den stora kärleken innan det slog till. Jag har inte heller några fler föreläsningar denna vecka, “bara” en reflektion att skriva om vetenskapsteori till tisdag. Det ordnar sig, men ikväll är det vila som gäller säger min oroliga inre förälder. Men nu var det ju inte sjukstugor vi skulle prata om (även om vi behöver det också)…

Läsarundersökning

Jag behöver er hjälp!

Eftersom ni regelbundet levererar ris och ros, åsikter och tankar som gör mig klokare tänkte jag be er om hjälp med några frågor. Det är dags för en läsarundersökning. Sist jag gjorde en var inför starten av reaktionista.se, när jag lämnade blogspot 2016. Sedan dess har ni ju utvecklats från en trogen liten skara av unga kvinnor till att nu bestå av alla åldrar, kön, personligheter, smaker, livsstilar, intressen. Därför är jag rejält nyfiken på vad det är som gör att just du, och just du, vill hänga här hos mig.

I måndags när jag satt och klurade på vad som gör just mig unik, och hur jag vill stärka och utveckla detta under 2018, blev det så uppenbart att jag behöver fråga er. Jag är faktiskt inte mycket att hänga i granen utan er. Så, om du vill och så mycket du vill, så uppskattar jag om du vill svara på några frågor. Jag vill också kolla läget för en ny idé. Det tar 2-3 min ungefär och du är helt anonym.

Här finns undersökningen.

Jag presenterar utvalda delar/statistik tillsammans med mina bloggmål för 2018 när jag upplever att jag har fått tillräckligt med svar.

Vill du också säga något i en kommentar nedan, beskriva bloggen med det första ord som dyker upp när du tänker på den, eller berätta mer om vem du är som läser, så uppskattas det lika mycket nu som alltid!

3 kommentarer

  1. Varm och ärlig är de första orden som kommer upp hos mig! Krya på dig.

  2. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK 4 | akademiker, vinterskog och provrör. | REAKTIONISTA

Kommentera