Känner ni våren i luften? Jag cyklar med vinden i håret och tänker att snart, snart kommer jag ha ömsat bort vintertröttheten och funnit ny energi. För visst känns det tungt efter vintern och den höst där sjukdomstillstånd avlöste varandra. Hur har du klarat dig genom vintern?

Nu är det två uppgifter kvar i den här kursen som avslutas om en månad. Det känns bra att ha tentan avklarad nu när jag har trötthetsgrus i ögonen. I veckan ska jag och mina projektkompisar påbörja vårt arbete om hemlöshet och få träffa gruppen vi hoppas få lära känna lite mer framöver. Mellan varven ska jag läsa på inför litteraturseminariet vi har i nästa vecka.

Jag vill gärna orka något mer, men med den ork jag har nu behöver jag vara vaksam. Jag har så det räcker till studier, Facebookgruppen och de löpande uppgifterna. Annars är det här en tid av återhållsamhet. Imorgon tänkte jag bjuda in er att bidra med tankar till min kommande självhjälps-serie.

Bullet Journal vecka nio - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | gruppmöte kl 9.30 för planering av projektarbete, sen förberedelser inför det och studier.
tisdag | projektarbete på fältet på morgon/förmiddag och sen vila och studier på eftermiddagen.
onsdag | information om höstens praktik 11-12, sen ev. snack om projektet på eftermiddagen.
torsdag | handledning 9-12 med en avstickare hos samordnaren ang. praktik vid 10.
fredag | studier inför nästa veckas seminarium och meditation på kvällen.
lördag | tom dag än så länge, får se vad det blir.
söndag | loppisrunda med älsklingen och veckoplanering.

 

Vad får ditt fokus i veckan?

Kommentera