Efter helgens stora skrivarbete är det nu dags att ta sig an studierna igen. Det gick över förväntan i helgen, men om jag säger mer än så jinxar jag nog alltihop. Sista kursveckan ligger framför mig. Projektarbetet ska skrivas klart, lämnas in, presenteras och opponeras på. På fredag är vi hamn.

Det har varit så lärorikt att få träffa personer som lever i hemlöshet. Hoppfullt att se deras inneboende superkrafter, och sorgligt att se hur de motverkas av ett system som bygger mer på fördomar än verkliga livssituationer. Jag hoppas att jag kan bidra till att förändra dessa strukturer i framtiden. Till de som säger att det inte går vill jag svara: nej, inte om vi inte försöker och kämpar för det. Och hur kan vi inte göra det när det kostar liv?

Vissa veckor har ett tydligt fokus. Då försöker jag rensa bort andra distraktioner, och se det som en bonus om jag får tid över för annat. Om jag får tid över ska jag skriva några blogginlägg, köpa en ny telefon och sätta några fler frön i jorden.

Bullet Journal veckoplan tretton 2019 - reaktionista.se

Vecka tretton

måndag | skriva klart projektarbetet.
tisdag | opponera på ett annat projektarbete inför torsdagen.
onsdag | diskutera opponering och förbereda presentation.
torsdag | presentation och opponering av projektarbete.
fredag | komplettera projektarbetet efter opponering och lämna in en slutversion. på eftermiddagen ska jag på administrativt intro inför sommarjobbet och sen avslutas dagen med meditation.
lördag | öppen dag för spontanitet och vila.
söndag | veckoplanering och i övrigt en öppen dag.

*

Hur ser din vecka ut? Vilken är veckans viktigaste uppgift för dig?

2 kommentarer

  1. Känner så mycket för det här inlägget! Det är så fint med fjärilarna och jag är förälskad i dina vattenfärger. Jag både älskar och hatar övergångsperioder – men detta känns bara spännande. Så mycket du har framför dig!

    • Tack fina! Åh jag gillar också fjärilarna. Och jätteroligt att kunna måla igen, att ha den inspirationen. Ja det är en blandad känsla. Lätt att bli överväldigad 😉

Kommentera