Hej kompisar! Ett inlägg som har efterfrågats och fått hejarop är detta: ett foto i timmen. Ni ska få kika på vad jag gjorde förra fredagen.

Idag har jag stängt ner datorn och släppt studierna för en dag. Igår började jag få varningssignaler för utmattning och bestämde mig för att dra i bromsen. Jag fokuserar på här och nu och långsamma rörelser. En stillsam morgon innan jag ska träffa två vänner som är i stan över lunch och häng. Bra uppladdning inför morgondagens tenta och att tänka på något annat. Om inte jag håller så håller ju faktiskt ingenting jag gör. Det känns skönt att jag idag vet vad jag behöver göra.

Men nu kikar vi på vad som hände i fredags! En hemmadag med studiefokus.

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

8.00 | En stirrigt trött Wilda vaknar, kliver i kimono och säger godmorgon till Asla. Jag gör några yogaövningar som stretch, mest några solhälsningar.

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

9.00 | Jag äter frukost framför morgonnyheterna. Avokado och örtsalt på fullkornsbröd med livselixiret kaffe.

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

10.00 | Jag planerar dagen och börjar med att ringa några samtal. Min bästa tid på dygnet!

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

11.00 | Jag läser om kvalitativ och kvantitativ forskning och svarar på instuderingsfrågor under mysig filt i soffan. Det fortsätter jag med i två timmar, med paus för att stretcha och vattna blommor.

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

12.00 | Jag lagar till en snabb lunch av vegobitar, sallad, paprika i tortillabröd. Sedan äter jag det framför ett serie-avsnitt. Denna dag var det senaste avsnittet av “Riviera” (TV4play). Vilar också en stund efter maten.

Ett foto i timmen fredag - reaktionista.se

14.00 | Efter att ha pluggat en stund till pratar jag med älsklingen (det syns nog, hehe).

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

15.00 | Jag tar en dusch och beundrar mitt hår i spegeln. Alltid finast när det är lockigt av fukten! Fönar hår och klär mig representabelt.

Ett foto i timmen februari 2018 - reaktionista.se

16.00 | Jag sticker ner på på stan för att köpa en present, handlar mat på vägen hem. Jag äter lite och sen ringer jag Daniel en stund innan jag ska iväg igen.

Ett foto i timmen fredag - reaktionista.se

18.00 | En vän hämtar upp mig för att åka till gruppmeditation tillsammans i en kyrka. Bästa fredagstraditionen.

Ett foto i timmen fredag - reaktionista.se

20.00 | Meditationsvännerna frågar om jag ska med och käka och till slut bestämmer jag mig för det även om jag är supertrött. Jag föreslår Max (som alltid) och njuter i fulla drag av halloumiburgare och vänners avslappnade sällskap.

Ett foto i timmen fredag - reaktionista.se

21.00 | När jag kommer hem tittar jag med ett halvt öga på Skavlan och ett halvt (ehrm.. HELT) öga på chatten med Daniel där han rapporterar om sina kvällsstudier. <3

Ett foto i timmen fredag - reaktionista.se

22.00 | Jag borstar tänder, startar värmefilten och kryper ner i en varm säng. Där skriver jag ner stjärnögonblicken för dagen, bockar av dagens punkter och skriver upp det som jag har i huvudet inför nästa dag. Sedan spelar jag slut på mina liv på Candy Crush innan jag släcker och somnar ca 23.00.

10 kommentarer

  1. Åh, meditiation + Max och att du skriver ner dina stjärnögonblick varje dag! Det sistnämnda borde jag plocka med mig som vana alltså. KRAM

  2. gillar det här så himla mycket! väldigt fint att få en så direkt inblick i en dag hos dig.

    och du, max burgare och pommes (och cheddardipp!!!!) <3 hehe!

  3. kan vi PLEASE äta halloumiburgare (halloumi-vadsomhelst!) nästa gång vi ses??!?!

Kommentera