Kattgäsp - reaktionista.se
Asla får symbolisera dagens känsla.

Hej finingar! <3 Jag hade tänkt utvärdera november här på bloggen idag, men det finns ingen tid över. Den här kursen tar all min vakna tid. Förutom att läsa till föreläsningar, gå på föreläsningar och skriva grupparbete så hinner jag bara med att äta, laga mat och sova. Ibland bryter jag med något telefonsamtal eller en stund för interaktion via sociala medier. Annars består mitt liv av teoretiska begrepp, välfärdssamhällets uppkomst, intersektionalitet, socialpolitik och avvikande beteende. Det är oerhört intressant, men efter att ha pluggat mellan 8-21 fyra dagar på en vecka börjar hjärnan sparka bakut.

Igår fick jag en mycket glad nyhet som höjde energin en stund. Jag fick nämligen VG på hemtentan jag skrev i början av november! Nästan full pott till och med. Så glad! Framför allt hjälper det mig att förstå vilken nivå högskolestudier ligger på och vad som förväntas av mig. Det känns tryggt för framtiden att jag kan fortsätta utgå från lärande framför prestation. Just nu är det väl lite svajigt med det, men efter seminariet på tisdag borde det lugna sig lite grann.

Hur har du det i livet? Vad händer hos dig?

SparaSpara

6 kommentarer

 1. men åh, grattis <3 det är du så värd!!

  jag är också mitt uppe i plugg, men det är programmering för min del. inlämningsuppgifter som ska in, övningar som ska göras och problem som ska lösas. tycker också det är SÅ roligt, men en blir helt klart trött i huvudet emellanåt. heja oss!

  • Tack! <3

   Ja alltså det är ingen lätt match att klara detta med utmattningshjärna men om några kan det så är det väl vi som lär oss att leva med det på olika sätt. Det blir ju också rätt komiskt emellanåt kan jag tycka 😉 heja oss!

 2. SÅ roligt att höra och stort grattis! Precis som du säger är det skönt att få en indikator och det är en extra fin stund att bara absorbera stolthet över sig själv. Woho! Här borti Dublin känns det som jag gått in i julsemesterkänsla redan; har röjt undan nästan allt och har 2 veckor kvar ungefär. En final exam i fonetik & fonologi + ett research project i intercultural communication på 3000 ord ska göras. Kämpa!

  • TACK! Så är det verkligen. Jäklar vad du presterar den här hösten. Så impad över dig och lite halvt orolig på samma gång. Hoppas det känns hållbart in i mål, låter hoppfullt med julsemesterkänsla <3

Kommentera