Hej på er! Jag har suttit i min lilla kokong av snuva, febertoppar och trötthet i några dagar. Eftersom jag hade ett lite för lågt värde på sköldkörtelprovet senast kan det ha med det att göra. Det verkar också vara något som går nu. Vi får se om några veckor när jag ska ta nya prover. Jag har dock en känsla av att jag kommer att vara trött av andra orsaker också då.

GIF Wilda - reaktionista.se

Hej hej från under filtarna vid datorn! 

Visst känns det som att tiden bara springer iväg när en jobbar mot en tidsgräns? Jag gör en variant av egen arbetsträning i mars – administrerar kongress. Checkar av vilka som har anmält sig, listar allergier, kollar att alla har betalat medlemsavgift, undersöker hur vi ska möta olika önskemål och behov… och så vidare. Det blir mycket Excel och många mailväxlingar. Det går bättre än jag trodde att orka med, och då är jag alltså snuvig och låg.

Det här låter säkert supertråkigt för många av er. För mig är det himmelriket. Någon som känner igen sig? Jag har alltid gillat administration. Ordning och reda. Att det dessutom ger mig en känsla av kompetens och att fylla en funktion är kanske det bästa av allt. Under en månad nu får jag känna av hur det känns att räknas in och få göra nytta. Jag får också använda mitt ledarskap som jag trivs så bra i. På mina villkor och med härliga kollegor.

Morgonkaffe - reaktionista.seDet går åt många koppar kaffe dessa dagar. 

Mellan varven försöker jag även plugga till högskoleprovet, mysa med Asla, läsa bok, äta gott och skriva textrespons. Nu ska jag ta helg och värna mig och mina nära i några dagar. Ikväll ska jag åka hem till “stand in”-föräldrarna, bli ompysslad med god mat och spela melodikrysset ihop imorgon. På lördagskvällen väntar 30-års-middag för en vän (tänk att jag också blir 30 i år!) och på söndag ska jag fylla på krafterna med yoga.

Hur mår du och vad händer hos dig i helgen?

 

8 kommentarer

 1. Kan verkligen känna igen mig i lyckan över administration och ordning! Och vad roligt att läsa att du både orkar och trivs så bra 🙂
  Min helg blir lugn, tänkte växla mellan att utforska skogen vid min mammas nya hus och att spendera tid vid datorn för att komma ikapp med mail och bloggläsande. Känns som helt underbara planer efter några allt för stressiga veckor.

  Krya på dig!

  • Wilda Svara

   Ja, det är kul att jag faktiskt orkar. Åh det låter som att det kan ha blivit en väldigt fin helg. Ska läsa ikapp hos dig snart 🙂

 2. Jag kommer bli ledig från man och barn hela kvällen så jag planerar att jobba med företaget/bloggen hela kvällen. Längtar!! Hoppas du får en fin helg! Krya på dig!

  • Wilda Svara

   Åh vad skönt med den tiden! Tack. Hoppas veckan har varit fin för dig 🙂

 3. Jag älskar också ordning och reda. Finns få saker som känns så skönt som när en får struktur på något kaosartat och kan bocka av saker på en lista. Och jag har tur, detta är ju var jag jobbar med idag. Eller detta i kombination med system. Är så himla, himla glad för det!

  • Wilda Svara

   Kunde ana att du också var en sån typ 😉 Kul att jobba med sånt ju! Hoppas att jag också får göra det i framtiden, men gärna inkluderat människor och terapi 😉

Lämna ett avtryck