Wilda - reaktionista.se

Hej ni underbara! Jag ville mest kika in här och berätta att jag mår mycket bättre sen helgens tunga bakslag. Det var väntat att det skulle bli för mycket, men det har varit tufft att komma tillbaka. Oftast behöver jag en dag då jag bara är trött på allt och arg på utmattningen för att sen hitta ny kraft och acceptans. Så var det också denna gång.

Dessvärre fungerar inte livet som jag behöver det jämt, och då kommer dessa bakslag. Jag blir bättre på att hantera det för varje gång. Efter en helg på soffan, två heldagar i skolan och en dags vila igår är min koncentrationsförmåga bättre igen. Jag tappar inte lika många ord längs vägen, får ner min puls och hittar en vila i kroppen att ta avstamp från. Jag sover bättre på nätterna och snart har jag nog fått ordning på den där stressmagen (IBS) med probiotika.

Imorgon gör jag mitt sista intropass på jobbet och sen kan jag börja vikariera inom socialpsykiatrin. Så spännande med en ny tid i livet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kan jag njuta lite av våren i helgen parallellt med att jag slutför den uppgift vi har haft sedan kursstart om att göra en fingerad barnavårdsutredning.

Hur mår du? Vad händer hos dig i maj?

2 kommentarer

Kommentera