Februari var en känslomässig berg- och dalbana. Men vardagen rullade på mellan känslostormarna. I denna vlogg får du följa med i lugna morgonstunder, tårdränkta kinder, nedfallna träd, hennafärgning, till toppen av ett berg och på årsmöte med Sustainable influencers.

Jag hoppas att denna video kan ge dig en paus i vardagen. Detta var i en tid när vi ännu inte kände till covid-19. Visst är det märkligt hur snabbt världen kan förändras? Jag hoppas att vi kan lära oss något av detta – att vi faktiskt kan agera som en mänsklighet och att världsledare kan fatta tuffa beslut – och överföra det till att avhjälpa klimatförändringarna. Moder Jord får andas nu. Låt oss fortsätta ge henne syre även när vi får syre och hopp tillbaka. <3

Var rädda om er!

Med värme,

2 kommentarer

  1. Hej Wilda,

    Jag är så glad att se dig och jag uppskattar varje sekund av din video. Hur mycket jag saknade dina linjer och tankar. Jag ser fram emot de nästa. När det kommer att vara … väntar jag på dig. Ta den tid som livet tar för att göra dig lycklig. Och bli inte besviken om det tar flera försök. Livet är inte perfekt. Men det betyder bra med dig. Livet är som en ros i skogen. Litet och föga imponerande. Men det ger glädje. Och det bästa med livet är att inte tänka på meningen med en ros i skogen, utan att hitta vägen till den.

    Kram! ❤,
    Hans

Kommentera