Denna video riktar sig i första hand till dig som har fibromyalgi eller annan kronisk värk. Jag visar några övningar jag har fått från fysioterapeuter och pratar om vad som är viktigt att tänka på vid sjukgymnastik/träning när kroppen är skör.

Jag gör inte anspråk på att vara expert på varken träning, yoga eller fysiologi. Så ta det jag säger och gör med en nypa salt och tillsätt en stor portion sunt förnuft. Vissa övningar slarvar jag med i videon, men ni kan läsa ut kärnan i vad jag vill ha fram. Här finns en fullständig variant av den solhälsning jag gör.

Detta är alltså inte ett svettigt träningspass, utan snarare en lektion i att lyssna in sin kropp. Så, slut på ursäkter. Hoppas att detta kan hjälpa någon att komma igång med träningen som är så viktig och har hjälpt mig så otroligt mycket.

 

4 kommentarer

  1. Åh tack snälla du! Ska genast titta och ta till mig vad du säger. Och samtidigt lyssna på min egen kropp (vilket jag är ur dålig på) Är så tacksam för att du tagit dig tid att göra detta. Kram

    • Tack för att du hade tålamod och väntade 🙂 Jag hoppas att det kan hjälpa dig vidare lite. Beundrar din starka vilja, som lyser genom dina ord. Säg till om något är oklart eller om du behöver fler tips.

  2. Vad kul att se dig i rörligt format, hej hej! Jag brukar ibland också få ont i benhinnorna, oftast när jag byter från vinterskorna med lite lite klack till helplatta converse på våren, då jäklar känns det i benhinnorna om jag går snabbt 😛 Så ska testa den övningen, tack!

Kommentera