Förra helgen kunde jag äntligen besöka mina fadderbarn igen eftersom ekvationen tid, ork och pengar gick ihop. Det var över två månader sedan sist och det innebar att jag fick fira mina september-födelsedag även i november.

Untitled

Fjärilen är mitt första totemdjur och det visste också bästa Therese. Ringen i smide som jag hade fastnat för i Foteviken i somras är helt enastående vacker! Tycker speciellt om färgtonerna och att den väger lite, så att den känns.

Untitled

Jag fick också ett vackert anteckningsblock på samma tema. Jag har bestämt mig för att det ska få innehålla alla underbara fina stunder, ögonblick, saker, drömmar och mänskliga möten. Som en loggbok för allt vackert i livet och världen.

Untitled

Den här fina tekannan fyndade jag i en second hand affär nyligen. Den rymmer tillräckligt med te för en-två personer och är perfekt för en regnig novemberkväll. Och så har min teadventskalender äntligen kommit. 24 ekologiska teer i varianterna rött, svart, grönt och vitt. Med en smak för alla decemberdagar innan jul. Jag kan knappt hålla mig ifrån den, men disciplinerad som jag är så är det 1 december som gäller. Vill du ha en egen eller ge bort en i present? Då hittar du den här.

Untitled

Lämna ett avtryck