Imorse somnade jag om tre gånger innan Asla tjatade mig ur sängen. För mig som har sovit dåligt under alldeles för många månader nu känns det som att jag har hamnat i himlen. Det här är nog min himmel på jorden ändå.

Vildblommor - reaktionista.se

Målbilden för veckan är att vila upp mig och sätta en intention inför hösten. Det gör jag i sällskap av naturen, med skogspromenader och solnedgångar. Såren från cykelolyckan får läka lite mer innan jag cyklar iväg på utflykter här. Så länge vill jag inventera mina dagboksanteckningar i Bullet Journal, se över mina livsvärden och hur mina mål synkar med dem.

Mest ska jag ta hand om de känslor som kommer när jag får möta mig själv i tystnaden och ensamheten. När vardagsbruset tystnar finner jag ofta sår som jag har gått förbi. De ska få utrymme att läkas nu.

Vecka 35 Bullet Journal - reaktionista.se

vecka 35

måndag | blogga, lämna studieförsäkran, planera fasta Stories (instagram), egen utvärdering blogg + traumagruppen och dagens viktigaste: plocka blåbär.
tisdag | löning! beställa kurslitteratur, skriva ner tankar om sommarens jobb till ansvariga och göra en utflykt till Ängelsberg – med bad – om kroppen mår okej.
onsdag | ev. besök, annars utflykt till Virsbo, blogga och skriva.
torsdag | ev. besök, annars ska jag skriva och läsa, kanske någon utflykt.
fredag | landa i en intention för hösten, med rutiner och målbilder. ta mig till Ängelsberg för ett dopp och besöka skulpturparken.
lördag | stjärnmamma Eva kommer på besök och sover över natt.
söndag | städa, få in Asla (dagens svåraste uppgift!), åka till Elsa Anderssons konditori i Norberg och sen åka hem för att förbereda det sista inför måndagen då jag startar praktikterminen.

Hur ser din vecka ut?

Kommentera