Först av allt vill jag med full kraft ända från tårna säga: TACK!

Er respons på inlägget Insikten kom när jag fick utsikten ger mig kraft och mod. Trots att jag idag har en stark grund att stå på är det fortfarande skakigt när jag skriver om hur det var. Som ett annat liv som vaknar och rör om inuti. Tack för att ni ser mitt lilla jag och ger henne det hon förlorade. Det är… ja, hur förklarar jag den storheten? Jag tror att ni förstår.

Denna fredagsbukett är till er!

Rose Fairy Wormwood

Buketten består av silvrig romersk malört och rosen ‘Fairy’ i skira rosa toner. Plockad från en väns trädgård.

Malört och ros

Idag ska jag åka upp mot Dalarna för att imorgon vara bröllopsfotograf för första gången. Jag kan knappt vänta på att få sätta igång! Det var nervöst länge, men nu känns allt lätt och roligt. Ett stort tack till Nevnarien som har gjort en otroligt nyttig guide för bröllopsfoto. Den har varit guld värd. Likaså Emily Dahls inspirerande fotografier. Det är ju knappt så att en tror att de är på riktigt.

Vad gör du i helgen?

Har du tid över tycker jag att du ska inspireras av Monthly Makers och temat PÄRLOR. Du lämnar in ditt bidrag i kommentarsfältet på detta inlägg (med en listig räv). Senast vid midnatt på söndag kväll. Lycka till!

10 kommentarer

 1. Vad kul med bröllopet, lycka till 😀 Det kommer bli magiska bilder! Jag ska kolla på Victoria-näckrosen som blommar på kvällen nu ett par dagar i augusti inne i Botaniska trädgården, gå på en temafest och hinna träffa min kusin som är på besök från England!

  • Wilda Svara

   Ja det känns som om det kan bli riktigt bra nu. Så fint att du tror på mig! Åh det låter som en superfin helg och framför allt näckrosen blev jag nyfiken på!

 2. Vilken fantastisk bukett! Så overkligt fin i sitt höga format! Lycka till med bröllopsfotot – det kommer gå alldeles kalas!
  Jag vaknade tidigt och har en låång skön morgon med många koppar kaffe. Vill bara läsa magasin i solen hela dagen, men vi får se hur länge jag klarar att vara stilla. Kram på dig och ha en härlig helg!

  • Wilda Svara

   Tack! Och tänk vilken fin tolkning du gjorde <3
   Vilken mysig lördagsmorgon. Känner igen det med att ändå inte kunna vara stilla så länge som en kanske önskat. Kram!

  • Wilda Svara

   Tack! Det gick över förväntan och var så otroligt roligt!

 3. Kul med bröllopfotograferingen! Det kommer bli superbra! Vi var lite nervösa inför vår,men blev nöjda (även om vi också fick några lärdomar inför framtiden ;))

  • Wilda Svara

   Ja det var en väldigt fin dag! Eller ja hela helgen var fin 🙂 Åh vad spännande – vad var det för lärdomar? Var det inför eget bröllop eller någon annans? Jag fick också med mig en del lärdomar.

 4. Vilken fin bukett! Hoppas det går bra med fotograferingen. Ska läsa det länkade inlägget nu och catcha upp på allt jag missat när jag inte varit bloggaktiv senaste tiden. <3 (Ny blogg nu förresten)

  • Wilda Svara

   Tack! Det gick riktigt bra så lyckönskningarna gick fram 😀 Välkommen tillbaka och jag ska kika in hos dig också så klart 🙂

Kommentera