Jag har haft en väldigt fin vecka, trötthet och höstdepp till trots. Jag har en så kluven inställning till hösten. Varje år längtar jag till färgexplosionerna, regnsmattret mot fönsterrutan och kvällsmörkret i soffan med böcker och TV. Det guldiga höstljuset gör mig harmonisk och samtidigt sådär nordiskt vemodig. Det är där det känns, de där trötta tankarna som går in i vemod. I torsdags och fredags var jag också under attack av PMDS-djävulen i mig som blir allt lömskare. Mer om det en annan dag. Idag vill jag dela med mig av de fina stunderna den här veckan.

Untitled

 • Veckan började ju på topp med månförmörkelse, supermåne och blodmåne! Tack Sofia för en fantastisk natt! Och jag måste ju erkänna att jag är lite skadeglad över att jag fick se något som stockholmarna missade.
 • Jag fick se Idol med min allra bästa Julia som jag har saknat så mycket. I förmiddags var vi dessutom ute på en uppfriskande skogspromenad.
 • Hela lördagen spenderade jag med Lina, som jag satt i UNF:s förbundsstyrelse med 2011-2013. Vi lagade hemgjord canneloni, besökte museum, pratade pussel och IOGT-NTO och bytte boktips och hade äntligen tid att lära känna varandra mer. Efterlängtat!
 • Anne tog med mig på en tur med MOTORCYKEL! Min bucket list fick ett kryss till och adrenalinet gjorde mig lycklig.
 • Jag har sett första säsongen av Broadchurch och insett att jag inte bör titta på skrämmande TV-program innan läggdags på grund av drömmar om att både vara mördare och bli mördad under samma natt. Men så bra serie! Sen började jag titta på The 100 och alltså den är ju ännu värre så nu ska jag försöka varva med Friends.
 • I torsdags ställdes den ordinarie skapande verksamheten in. Istället fick jag ett härligt samtal med några medmänniskor om hur det är att leva med ork och sjukdom och samtidigt ha en järnvilja och stora drömmar om livet.
 • Jag har tagit mig tid till flera skogspromenader i veckan och även om jag inte har hittat svamp så har jag hittat en hel del natur som jag har tagit med mig hem. Löv och grenar som ska bli något riktigt fint. Teaser inför nästa vecka, hehe.
 • Jag avslutade veckan med att spendera den här fina dagen på IKEA och fikade självklart med kanelbulle!

Vad har du gjort den senaste tiden? Vad ser du fram emot kommande vecka? Har du några fina stunder att dela med dig av eller tycker du att hösten kan vara riktigt jobbig?

4 kommentarer

 1. Fin bild! Jag blir också vemodig nu mot hösten. Fast mest trött och less på allt, jag vaknar ledsen och så vill bara ligga kvar i sängen och dra täcket över mig och så orkar jag inte göra någonting alls.

  • Tack! Ja, vissa dagar kan jag också känna igen mig i det. November är den värsta månaden för mig/för många. Läste ändå bra tips på din blogg för att motverka det!

Kommentera