Wilda & Asla - reaktionista.se

Nu har jag vaskat fram insikter och vackra minnen från 2016 och är redo att lämna resten bakom mig. För första gången på en herrans massa år ska jag skåla skåla in det nya året i goda vänners sällskap.

2016 har handlat om att bygga relationer. Att släppa taget, knyta om banden, dra gränser, knyta nya band, sätta saker i rätt perspektiv, våga vara nära och sårbar. Tack vänner, för att ni har haft tålamod med mig, öppnat upp för mig i era hjärtan och liv, format en gemensam plats där vi kan växa vidare. Tack för ärlighet, ödmjukhet och mod. Jag ser fram emot att dela roliga och innerliga stunder med er 2017.

Tack till alla er som läser min blogg, kommenterar här och IRL. Det är en ynnest att få ta del av era klokskaper, erfarenheter och reflektioner. Jag ser fram emot att fortsätta bygga på relationen med er och den här platsen 2017.

Asla och jag önskar er ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!

SparaSpara

6 kommentarer

    • Wilda Svara

      Åh så mycket kärlek i dina ord! God fortsättning, fina du!

Kommentera