Idag tänkte jag berätta om fler ställen på nätet där ni kan hitta mig. Ni börjar ju bli ganska många som hänger här och det kanske finns något jag gör som ni vill fördjupa er lite extra i. På de flesta platser hittar ni mig som REAKTIONISTA.


Bloglovin reaktionista

BLOGLOVIN’ Det absolut bästa sättet att följa denna blogg är att prenumera på den via Bloglovin’. Här finns också andras blogginlägg som jag har sparat.


Instagram reaktionista

INSTAGRAM Jag tar en del vardagsfoton och de dyker upp på min instagram reaktionista. För er som vill se mer av min kattsambo Asla så finns hon som queenasla.


Pinterest reaktionista

PINTEREST Jag är en klassisk Pinterest-junkie och har några tusen pins sparade redan på ungefär 50 boards. DIY-kategorierna innehåller inspiration och idéer för skapande. eat it innehåller det som är ätbart. dress me beskriver vad jag tycker om i kläder och stil. mother earth innehåller naturbilder och djur. corners of the world innehåller drömresemål. för dig som är intresserad av bullet journal sparar jag det under kategorin organize. och min favoritkategori: feel it. som bara kan upplevas. och mycket mycket mer.


Twitter reaktionista

TWITTER På Twitter skriver jag mest om politik, feminism, vardagliga bekymmer och glädjeämnen, skriver skämt som jag själv skrattar mest åt, live-tycker-till om tv-program (oftast musiktävlingar) och där länkar jag också från blogg och instagram.


Flickr reaktionista

FLICKR Här lägger jag upp alla mina bilder, men bara några görs offentliga. Vill du se detaljer på någon bild som jag lägger upp här på bloggen, klicka på den så kommer du till Flickr där du kan se den i originalstorlek.


Deviantart reaktionista

DEVIANTART Fotografier, målningar och mitt konstnärliga arbete visas i mitt galleri på DeviantArt. Bara det bästa får finnas här och jag vill få upp mer av min tidigare akrylkonst här också med tiden.


Poeter

POETER Jag har ju precis återupptagit min poesi, även om bokskrivandet lätt överskuggar det. På poeter.se finns tidigare verk och så småningom kommer också lite nytt upp. För dig som vill läsa mer av mina texter.

*

Så, vart hittar jag er? Finns det något fint ställe på nätet där jag borde hänga mer?

5 kommentarer

    • Tusen tack för ditt stöd Ingela! Jättekul att du uppskattar det jag gör. 🙂 Kram!

Kommentera