Jag var med om ett mirakel igår! Höstsolen tittade fram för första gången på flera veckor. Jag var ute längs vägarna, åkrarna, sjöarna och skogarna med en vän och njöt av varje D-vitamininjektion. Jag kunde inte vänta längre med att visa er.

Höstsolen - reaktionista.seHöstsolen - reaktionista.seAutumn harbor - reaktionista.seAutumn harbor - reaktionista.seAutumn Sundbyholm - reaktionista.seAutumn countryside - reaktionista.seAutumn reed - reaktionista.seAutumn bird on lake - reaktionista.seAutumn by the lake - reaktionista.seHöstsolen - reaktionista.seHöstsolen - reaktionista.se

Med vårkänslor åkte vi igenom höstallén i sin finaste färg. Efter flera veckor av gråmulen ridå kändes det som att världen skimrade av guld. När höstsolen övergav oss för sin bekväma plats bakom molnen åkte vi vidare tills den visade sig igen. Till ett annat vattendrag, med andra färger och andra flygande invånare. Till nya färger och himlens klara blå. Hösten <3

Idag fortsätter jag med ny energi. Jag ska skriva textrespons, arbeta med romanprojektet och förbereda blogginlägg. Det är mycket på gång nu inför november och jag ser fram emot att visa er vad jag har jobbat med den senaste tiden.

Vad gör du idag?

8 kommentarer

 1. Alltså WOWOW på allébilderna. Gu vad underbart! Det ryktas om sol här imorgon och på lördag, ska carpa som fan då.

  • Wilda Svara

   Vad fint att du gillade dem! 😀 Ja alltså vi får ta vara på all sol nu! Hoppas att det blev mycket sånt hos dig i helgen!

 2. Så underbart! Solen skiner här idag och jag ska strax tvinga ut mig själv på en promenad med vetskapen om att det kommer kännas lite bättre sedan.

  • Wilda Svara

   Så underbart! Och tack för den påminnelsen. Viktigt att komma ihåg hur det känns efteråt när det är jobbigt att komma ut.

  • Wilda Svara

   Åh tack! Ja den där allén är något alldeles extra. Vill bo där. <3

Kommentera