Det är årets första månad med Monthly Makers och jag är så överfylld av idéer och inspiration att jag mest går runt och får impulser av allt jag ser. Jag hoppas att den här övertaggade känslan lugnar sig snart så att jag faktiskt kan producera något roligt och inte bara tänka på det.

Temat för januari är alltså AVTRYCK och Beatrice är värd. Här kommer lite idéer. Om du behöver mer inspiration hittar du det på min board inspiration, Monthly Makers inspirationsboard för temat och även hos StinaAlicia, RuthJessica och Annica.

Avtryck DIY

1. växttryck och gravyr / 2. teckning fingeravtryck / 3. fjädertryck
4. måla med grönsaker / 5. skålar med stämpeltryck
6. potatistryck / 7. överför ett fotografi på canvas / 8. mönstertryck
9. fingeravtrycks-monster / 10. tillfälliga tatueringar

… eller skriv en dikt/en text om någon som har satt avtryck hos dig, tryck ut färg med en spatel, lämna ett avtryck på en immig ruta, skriv en låt, gör en snöängel eller förbered dig för alla hjärtans dag och gör munavtryck med läppstift.

Vilka idéer får du på tema avtryck? Kom ihåg att de mest långsökta tolkningarna också brukar vara de mest kreativa.


Så går det till:
12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdinnor för ett var.
10:e, presentation av det gemensamma temat.
20:e, månadsvärden bloggar sitt eget bidrag och börjar samla in era i inläggets kommentarsfält.
28:e, deadline för inlämning av era bidrag.
Sista, sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte gå miste om någonting!

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Anna María, AnnicaBeataBeatriceElsa,
JessicaMikaelaRuthSandraStina och jag. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

6 kommentarer

  1. Haha ÅH, jag känner igen mig så himla väl i den där övertaggade känslan! Allt handlar om Monthly Makers just nu och jag vill göra bidrag till alla teman på en gång. Men vad jag ska göra på avtryck har jag haft klart för mig redan sen vi röstade, tror jag! Ska experimentera lite med det ikväll 🙂

    • Haha vad skönt att inte vara ensam med denna lätt maniska känsla 🙂 Jag bestämde mig också tidigt, men sen hittade jag så mycket kul. Din kommentar fick mig att gå tillbaka till ursprungsidén, så tack för lite styrhjälp. Jag började nyss och det känns lovande.

  2. Vad mycket fint och kul du samlat! Väldigt inspirerande. Jag funderar på att göra stämplar av något slag, men blev väldigt sugen på de där låtsastatueringarna också. Kanske skulle prova det och se om min nästa tatueringsidé är lika bra på huden som i tanken.

Kommentera