Det ligger en spännande och stimulerande vecka framför mig. Föreläsningar, kursplanegrupp – och intro på det nya jobbet! Jag ska jobba som boendestödjare inom socialpsykiatrin i sommar och tisdag och torsdag går jag mina första intropass. Jag ser verkligen fram emot det och självklart är det nervöst också. Så mycket nya intryck och ny information att ta in, i ett arbete som är nytt för mig. Det är svårt att veta hur mycket ork det kommer ta, som alltid med nya sammanhang. Därför låter jag helgen vara öppen och fri.

Jag längtar tills jag får lite mer luft i schemat. Jag saknar mina fadderbarn massor och längtar också efter att få till en pysselkväll med tjejerna. Jag skulle behöva den energipåfyllningen nu, men jag tror att veckans planer kan ge en annan slags energi. Veckans kvällar får bli fredade zoner med minsta möjliga stimulans, och meditation och yoga står högt i kurs där. Att gå dagliga rundor bland växterna och odlingarna ger också vila.

Bullet Journal vecka nitton - reaktionista.se

Vecka nitton

måndag | föreläsning på förmiddagen, som jag kommer att smita ifrån mitt i för att kunna vara med så mycket som möjligt på kursplanegruppen. vila framför Game of Thrones på kvällen.
tisdag | introduktion på jobbet 8-15. vila/blogg på kvällen beroende på ork.
onsdag | föreläsning på förmiddagen och grupparbete på eftermiddagen.
torsdag | studier/blogg på förmiddagen, introduktion på jobb 14-20.30.
fredag | ta dagen som den kommer, yoga och kanske slöjda på eftermiddagen. meditation på kvällen.
lördag | öppen dag. vet inte hur jag kommer må efter veckan och behöver nog mest naturens närhet denna lördag.
söndag | veckoplanering och bara vara.

*

Hur hanterar du att ha mycket på schemat? Vad behöver du då?

Kommentera