Jag kan vara ljuset.

Ljuset är här. Doften av vår. Vindarna som känns varmare, solljuset genom persiennen på morgonen och jag märker att energin återvänder. Efter tuffa vintermånader i kamp med orken och tiden som aldrig räcker till. Det finns luft att andas i nu, luft att flyga i. Tid för orden, bilderna, skapandet och nuet. Jag håller ingens händer och jag saknar det djupt. Men det föds andra ljus i mig.

Jag kan vara ljuset - reaktionista.se

Jag ser öppningar, ser framgångar och vid nästa skede kan jag ana helt nya vidder att utmana mig i. Den rotlösa rastlösa själen vill vidare, till nya platser och nya världar. Till studentkorridorer och bort från alla sjukhusbesök och myndighetsprövningar. In i sammanhang där det händer nytt, där jag utmanas i möten och hittar andra sidor av mig själv. Det finns så mycket som lockar, som längtar. Som önskningar av vackraste sammetstyg. Jag kan se dem utvecklas nu. För att jag ser att jag kan. Jag kan vara ljuset.

Jag kan vara ljuset - reaktionista.se

Kommentera